Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çalışkan muhtardan yeni bir hizmet daha

ilçeler 03.05.2024 - 15:34, Güncelleme: 03.05.2024 - 15:35
 

Çalışkan muhtardan yeni bir hizmet daha

Isparta’nın Yalvaç ilçesi Kızılca Mahallesinde iki dönemdir muhtarlık yapan Soner Günay mahallesi için hizmet vermeye devam ediyor.
Yalvaç ilçesinin çalışkan muhtarı Günay, mahallesinin giriş çıkışlarını hareketli nesneleri takip edebilmek için onlarca noktaya kameralar yerleştirdi.  Mahallesinde yaşanabilecek olumsuz olaylarla karşı bir önlem olarak mahalle giriş ve çıkışlarına toplam 12 hareketli kamera taktıran Kızılca Muhtarı Soner Günay, bu yatırım için hiçbir devlet desteği almadığını ve kendi bütçesinden yaptırdığını belirtti. Mahallelerinin şehrin en sakin mahallesi olmasına karşın, bulunduğu konum nedeniyle mahalle dışından pek çok insan tarafından bir geçiş güzergahı olarak kullanıldığını belirten Günay, “Geçmişte de biliyorsunuz bazı olumsuz hadiseler mahallemizden geçildikten sonraki alanlarda vuku buldu. Biz mahallemizin bu tür olaylarla isminin anılmasını istemiyoruz. Giriş ve çıkışlarımız 24 saat hizmet veren hareketli kameralarla artık kayıt altına alınmaktadır. Bu önlemin çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Mahallemize hayırlı olsun.” dedi.            (Haber Merekezi)
Isparta’nın Yalvaç ilçesi Kızılca Mahallesinde iki dönemdir muhtarlık yapan Soner Günay mahallesi için hizmet vermeye devam ediyor.

Yalvaç ilçesinin çalışkan muhtarı Günay, mahallesinin giriş çıkışlarını hareketli nesneleri takip edebilmek için onlarca noktaya kameralar yerleştirdi. 
Mahallesinde yaşanabilecek olumsuz olaylarla karşı bir önlem olarak mahalle giriş ve çıkışlarına toplam 12 hareketli kamera taktıran Kızılca Muhtarı Soner Günay, bu yatırım için hiçbir devlet desteği almadığını ve kendi bütçesinden yaptırdığını belirtti.
Mahallelerinin şehrin en sakin mahallesi olmasına karşın, bulunduğu konum nedeniyle mahalle dışından pek çok insan tarafından bir geçiş güzergahı olarak kullanıldığını belirten Günay, “Geçmişte de biliyorsunuz bazı olumsuz hadiseler mahallemizden geçildikten sonraki alanlarda vuku buldu. Biz mahallemizin bu tür olaylarla isminin anılmasını istemiyoruz. Giriş ve çıkışlarımız 24 saat hizmet veren hareketli kameralarla artık kayıt altına alınmaktadır. Bu önlemin çok faydalı olacağını düşünüyoruz. Mahallemize hayırlı olsun.” dedi.            (Haber Merekezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.