Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

LiGTE SON HAFTA

Spor 03.05.2024 - 10:18, Güncelleme: 03.05.2024 - 10:21
 

LiGTE SON HAFTA

2. ligte heyecan dolu süren 35 haftanın ardından son maçlar. Ekibimiz Ispartaspor son maçında Iğdır FK ile Cumartesi günü saat 15:00 da karşılaşacak. Kırmızı grup'ta mücadele eden ligin 7.sırasında yer alan ekibimiz Ispartaspor, kendi saha ve seyircisi önünde ligin iddialı takımlarından olan Iğdır FK karşısında üç puan hedefinde.
Kırmızı grubun 7. sırasında yer alan ekibimiz Ispartaspor, sezon boyunca ortaya koyduğu iyi performans ile önümüzdeki sezonda iddialı olduğunu gösterdi.  Takım, ligdeki yerini koruyarak sezonu olumlu bir şekilde tamamlama hedefinde. Her iki takımında alacağı üç puan puan taplosunda yer değiştirmeyecek.  Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Karaca, maç öncesinde yaptığı açıklamada,  son maçta üç puan için sahaya çıkacaklarını ligin son maçını kazanarak sezonu kapatmak istediklerini belirtti. Iğdır FK'nın güçlü bir takım olduğunu belirten Karaca, her iki takımada başarılar diledi. Taraftarlarının desteğiyle sahaya çıkacak olan Ispartaspor, son maçında 3 puanı göğüsleyen taraf olmak istiyor. Bu hafta ki karşılaşmalar Isparta 32 Spor - Iğdır Futbol Kulübü ANAGOLD 24Erzincanspor - Fethiyespor BELEDİYE Derincespor - Denizlispor İskenderunspor A.Ş. - Düzce Cam Düzcespor Etimesgut Belediyespor - İnegölspor Karaman Futbol Kulübü - Soma Spor AMED Sportif Faaliyetler - Menemen Futbol Kulübü Uşak Spor A.Ş. - Sarıyer Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy  - GMG Kastamonu Spor
2. ligte heyecan dolu süren 35 haftanın ardından son maçlar. Ekibimiz Ispartaspor son maçında Iğdır FK ile Cumartesi günü saat 15:00 da karşılaşacak. Kırmızı grup'ta mücadele eden ligin 7.sırasında yer alan ekibimiz Ispartaspor, kendi saha ve seyircisi önünde ligin iddialı takımlarından olan Iğdır FK karşısında üç puan hedefinde.

Kırmızı grubun 7. sırasında yer alan ekibimiz Ispartaspor, sezon boyunca ortaya koyduğu iyi performans ile önümüzdeki sezonda iddialı olduğunu gösterdi.

 Takım, ligdeki yerini koruyarak sezonu olumlu bir şekilde tamamlama hedefinde. Her iki takımında alacağı üç puan puan taplosunda yer değiştirmeyecek. 
Ispartaspor Teknik Direktörü Hakan Karaca, maç öncesinde yaptığı açıklamada,  son maçta üç puan için sahaya çıkacaklarını ligin son maçını kazanarak sezonu kapatmak istediklerini belirtti. Iğdır FK'nın güçlü bir takım olduğunu belirten Karaca, her iki takımada başarılar diledi. Taraftarlarının desteğiyle sahaya çıkacak olan Ispartaspor, son maçında 3 puanı göğüsleyen taraf olmak istiyor.
Bu hafta ki karşılaşmalar
Isparta 32 Spor - Iğdır Futbol Kulübü
ANAGOLD 24Erzincanspor - Fethiyespor
BELEDİYE Derincespor - Denizlispor
İskenderunspor A.Ş. - Düzce Cam Düzcespor
Etimesgut Belediyespor - İnegölspor
Karaman Futbol Kulübü - Soma Spor
AMED Sportif Faaliyetler - Menemen Futbol Kulübü
Uşak Spor A.Ş. - Sarıyer
Kuzey Marmara A.Ş Arnavutköy  - GMG Kastamonu Spor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.