Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mezun olduğu okulda konferans verdi

ısparta 04.05.2024 - 14:22, Güncelleme: 04.05.2024 - 14:26
 

Mezun olduğu okulda konferans verdi

ISUBÜ Eğirdir MYO’dan mezun olan öğrenciler iş hayatlarına atıldıktan sonraki tecrübelerini aynı okulda verilen konferansta öğrencilerle paylaştılar.
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu geçtiğimiz günlerde anlamlı bir konferansa ev sahipliği yaptı. Okulun Şehit Komiser Osman Demir Konferans Salonu’nda düzenlenen “Sektörel Buluşmalar” başlıklı konferansa okulun mezunları konuşmacı olarak katıldılar. Okulun eski öğrencilerinden Salih Sivritaş, Feyzi Turgut, Celal Avran ve RAMADA Resort Lara ve Hotel Lara Family Clup F&B Müdürü Murat Ceren iş hayatında edindikleri tecrübeleri öğrencilerle paylaştılar. Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programlarının öğretim görevlileri ve öğrencilerin katıldığı programda “RAMADA” Konsepti ve tesislerindeki çalışma olanakları hakkında bilgi verilirken, mezun öğrenciler ise sektördeki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerle soru cevap şeklinde devam eden konferans sonunda konuşmacılara teşekkür belgesi verildi. (ISUBÜ BÜLTEN)
ISUBÜ Eğirdir MYO’dan mezun olan öğrenciler iş hayatlarına atıldıktan sonraki tecrübelerini aynı okulda verilen konferansta öğrencilerle paylaştılar.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Eğirdir Meslek Yüksek Okulu geçtiğimiz günlerde anlamlı bir konferansa ev sahipliği yaptı. Okulun Şehit Komiser Osman Demir Konferans Salonu’nda düzenlenen “Sektörel Buluşmalar” başlıklı konferansa okulun mezunları konuşmacı olarak katıldılar.

Okulun eski öğrencilerinden Salih Sivritaş, Feyzi Turgut, Celal Avran ve RAMADA Resort Lara ve Hotel Lara Family Clup F&B Müdürü Murat Ceren iş hayatında edindikleri tecrübeleri öğrencilerle paylaştılar.

Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programlarının öğretim görevlileri ve öğrencilerin katıldığı programda “RAMADA” Konsepti ve tesislerindeki çalışma olanakları hakkında bilgi verilirken, mezun öğrenciler ise sektördeki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Öğrencilerle soru cevap şeklinde devam eden konferans sonunda konuşmacılara teşekkür belgesi verildi. (ISUBÜ BÜLTEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.