Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

105 Yaşındaki Hastaya Evinde Doğum Günü Sürprizi

ilçeler 18.05.2023 - 12:53, Güncelleme: 18.05.2023 - 12:53
 

105 Yaşındaki Hastaya Evinde Doğum Günü Sürprizi

Yalvaç Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi çalışanları, 105 yaşına giren hastalarının yeni yaşını evinde kutladılar.
Yalvaç Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi’nde görev alan Psikiyatri Uzmanları Dr. Selin Tanyeri Kayahan, Dr. Ali Kayahan, Dr. Hasan Balaban ve sağlık görevlileri, 105 yaşına giren Yalvaçlı Akif Kırmızıay’ı evinde ziyaret ederek beraberlerinde götürdükleri doğum günü pastasıyla mini bir kutlama gerçekleştirdiler. Yalvaç Devlet Hastanesi’nde “Evde Sağlık Hizmetleri Birimi” kurulduğu günden itibaren bünyesinde uzman hekim, sağlık personeli ve şoförleri ile evde sağlık hizmet aracı evlerde hasta bakım hizmeti sunulduğu kaydedildi.  Tıbbi takiplerin evde yapılmasına olanak sağlayan Evde Sağlık Hizmetleri’nde Yalvaç’ta 2023 yılında 280’e yakın kayıtlı hastanın bulunduğu ve bu hastalara şimdiye kadar 1300’e yakın ziyaret gerçekleştirildiği belirtildi. Yalvaç Devlet Hastanesi’nin bu duyarlı davranışı hasta ve hasta yakını tarafından sevinçle karşılandı. Evde Sağlık Hizmeti ile ilgili olarak hastaneden şu bilgi paylaşıldı:  “Evde sağlık hizmeti,  yatağa bağımlı ve kronik hastalığı olan hastaların, ihtiyacı olan sağlık hizmetlerinin ev ortamında ve bu konuda uzman bir kadro ile sunulmasıdır. Hastaya tanı koymaktan ziyade tanısı konulmuş hastanın düzenlenmiş olan tedavisinin takibi, uygulanması ve eğitiminin sağlanması olarak ifade edilmektedir. Evde Sağlık Hizmetleri hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak için T.C. Sağlık Bakanlığı Evde Sağlık Hizmetleri 444 38 33 numaralı hattı arayabilirsiniz. Ayrıca Yalvaç Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimine uğrayabilir veya 0 246 441 72 80 numaralı hat dâhili 1001’i arayabilirsiniz.”   
Yalvaç Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi çalışanları, 105 yaşına giren hastalarının yeni yaşını evinde kutladılar.

Yalvaç Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetleri Birimi’nde görev alan Psikiyatri Uzmanları Dr. Selin Tanyeri Kayahan, Dr. Ali Kayahan, Dr. Hasan Balaban ve sağlık görevlileri, 105 yaşına giren Yalvaçlı Akif Kırmızıay’ı evinde ziyaret ederek beraberlerinde götürdükleri doğum günü pastasıyla mini bir kutlama gerçekleştirdiler.

Yalvaç Devlet Hastanesi’nde “Evde Sağlık Hizmetleri Birimi” kurulduğu günden itibaren bünyesinde uzman hekim, sağlık personeli ve şoförleri ile evde sağlık hizmet aracı evlerde hasta bakım hizmeti sunulduğu kaydedildi.  Tıbbi takiplerin evde yapılmasına olanak sağlayan Evde Sağlık Hizmetleri’nde Yalvaç’ta 2023 yılında 280’e yakın kayıtlı hastanın bulunduğu ve bu hastalara şimdiye kadar 1300’e yakın ziyaret gerçekleştirildiği belirtildi.

Yalvaç Devlet Hastanesi’nin bu duyarlı davranışı hasta ve hasta yakını tarafından sevinçle karşılandı. Evde Sağlık Hizmeti ile ilgili olarak hastaneden şu bilgi paylaşıldı:  “Evde sağlık hizmeti,  yatağa bağımlı ve kronik hastalığı olan hastaların, ihtiyacı olan sağlık hizmetlerinin ev ortamında ve bu konuda uzman bir kadro ile sunulmasıdır. Hastaya tanı koymaktan ziyade tanısı konulmuş hastanın düzenlenmiş olan tedavisinin takibi, uygulanması ve eğitiminin sağlanması olarak ifade edilmektedir.

Evde Sağlık Hizmetleri hakkında bilgi almak ve başvuru yapmak için T.C. Sağlık Bakanlığı Evde Sağlık Hizmetleri 444 38 33 numaralı hattı arayabilirsiniz. Ayrıca Yalvaç Devlet Hastanesi Evde Sağlık Birimine uğrayabilir veya 0 246 441 72 80 numaralı hat dâhili 1001’i arayabilirsiniz.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.