Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

3 Noktaya Şok Narkotik Baskını

Asayiş 20.07.2022 - 15:26, Güncelleme: 20.07.2022 - 15:26
 

3 Noktaya Şok Narkotik Baskını

3 Noktaya Şok Narkotik Baskını
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Isparta’da 3 ayrı ikamete yapılan operasyonda 14 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüphelilerden çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, tabanca ve fişek ele geçirildi.   İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kentte 3 ayrı ikamete baskın düzenlendi. 14 şüphelinin yakalandığı baskında şüpheli şahısların üzerinden ve ikametlerinden 3,76 gram uyarıcı nitelikli madde, 16,2 gram Halüsinojen nitelikli madde, 1 tablet Sentetik Ecza, 4 adet ruhsatsız tabanca ve 60 adet fişek, 1 adet hassas terazi ve Çok sayıda uyuşturucu kullanımında faydalanılan aparat ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” ve “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından işlem yapıldı. Şüpheli 1 şahsa Adli Kontrol Tedbiri uygulandı. Şüpheli 2 şahıs ise çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede; “Isparta ilimizde Huzur ve Güven ortamı sağlamak, suç ve suçluya etkin mücadele kapsamında Isparta Polisi olarak tüm birimlerimizle birlikte alan hakimiyeti sağlayarak; sokakta, uygulama noktalarında, eğlence mekanları çevrelerinde, eğitim kurumları çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız. Değerli hemşehrilerimizin 112 Acil Çağrı Merkezi hattına ve 505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyoruz. Sizlerden gelen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu bilgilerinize sunuyoruz” denildi.
3 Noktaya Şok Narkotik Baskını

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Isparta’da 3 ayrı ikamete yapılan operasyonda 14 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüphelilerden çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde, tabanca ve fişek ele geçirildi.

 

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kentte 3 ayrı ikamete baskın düzenlendi. 14 şüphelinin yakalandığı baskında şüpheli şahısların üzerinden ve ikametlerinden 3,76 gram uyarıcı nitelikli madde, 16,2 gram Halüsinojen nitelikli madde, 1 tablet Sentetik Ecza, 4 adet ruhsatsız tabanca ve 60 adet fişek, 1 adet hassas terazi ve Çok sayıda uyuşturucu kullanımında faydalanılan aparat ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler hakkında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” ve “Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek, Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından işlem yapıldı. Şüpheli 1 şahsa Adli Kontrol Tedbiri uygulandı. Şüpheli 2 şahıs ise çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan bilgilendirmede; “Isparta ilimizde Huzur ve Güven ortamı sağlamak, suç ve suçluya etkin mücadele kapsamında Isparta Polisi olarak tüm birimlerimizle birlikte alan hakimiyeti sağlayarak; sokakta, uygulama noktalarında, eğlence mekanları çevrelerinde, eğitim kurumları çevrelerinde zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktayız.

Değerli hemşehrilerimizin 112 Acil Çağrı Merkezi hattına ve 505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyoruz. Sizlerden gelen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu bilgilerinize sunuyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.