Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

3 Yılda 220 Milyonluk Yatırım

Ekonomi 05.05.2022 - 13:54, Güncelleme: 05.05.2022 - 13:54
 

3 Yılda 220 Milyonluk Yatırım

3 Yılda 220 Milyonluk Yatırım
Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, 3 yıllık süreç içerisinde ilçeye yaklaşık 220 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını söyledi. Başkan Gök, önümüzdeki sürecin yatırım planları hakkında da bilgi verdi. Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök; “3 yıllık süreç içerisinde yaklaşık 220 milyonluk yatırım ilçemizde gerçekleşti ve ihale süreci bitti. Şu anda gündemimizde olan birinci etap TOKİ konutlarını bitirdik Haziran ayı sonunda teslim edilecek, şu anda son rötuşları yapılıyor. Millet Bahçesinin ihalesi 2022 yılı içinde yapılacak.  Yine Kredi Yurtlar üzerinden 600 yataklı yurt yapımı ihalesine 2022 yılı içerisinde çıkılacak. Menderes mahallesinde afet riski olan bir bölgemiz vardı 30 milyon bedelle ihalesi yapıldı yer teslimi yapıldı önümüzdeki bayramdan sonra yapılmaya başlanacak, ayrıca İmaret Mahallemizde de afet riski olan bir bölgemiz vardı buranında proje çalışmaları başladı. Bunun yanında ilçemize gençlik merkezi yapılması için proje çalışması devam ediyor. Bunun yanında güçlü bir İtfaiye Kampüsüne ihtiyaç vardı 22 milyonluk bedelle 2022 yılında bununda ihalesi yapılacak. Fen Lisesi yapımı işadamı hemşerimiz Hüseyin Erdoğmuş tarafından 2022 yılında inşaatına başlanarak yapılacak, yine hayırsever vatandaşlarımız tarafından Bilsem okulumuz yapılacak. Yine Isparta-Eğirdir tren yolunun yapılması ve tren garının restore projesi yapımı 2022 yılında gerçekleşecek, sayın ulaştırma bakanımıza Burdur ziyaretinde arz etme fırsatımız oldu. Tarihi eserlerimiz var, Mevlevihane, Kale Restorasyonu projesi gerçekleşiyor. Yine 2022 yılı için 15 bin metrekare parke taşı kaynağını bulduk, yakında alım ihalesine çıkıyor. Yine 3,5 kilometre de asfalt yapılması gerçekleşecek. Pınar Pazarına Hayvan Pazarı ve mezbahane yapılması için proje çalışmamız devam ediyor.' dedi.
3 Yılda 220 Milyonluk Yatırım

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök, 3 yıllık süreç içerisinde ilçeye yaklaşık 220 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını söyledi. Başkan Gök, önümüzdeki sürecin yatırım planları hakkında da bilgi verdi.

Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök; “3 yıllık süreç içerisinde yaklaşık 220 milyonluk yatırım ilçemizde gerçekleşti ve ihale süreci bitti. Şu anda gündemimizde olan birinci etap TOKİ konutlarını bitirdik Haziran ayı sonunda teslim edilecek, şu anda son rötuşları yapılıyor. Millet Bahçesinin ihalesi 2022 yılı içinde yapılacak.  Yine Kredi Yurtlar üzerinden 600 yataklı yurt yapımı ihalesine 2022 yılı içerisinde çıkılacak. Menderes mahallesinde afet riski olan bir bölgemiz vardı 30 milyon bedelle ihalesi yapıldı yer teslimi yapıldı önümüzdeki bayramdan sonra yapılmaya başlanacak, ayrıca İmaret Mahallemizde de afet riski olan bir bölgemiz vardı buranında proje çalışmaları başladı. Bunun yanında ilçemize gençlik merkezi yapılması için proje çalışması devam ediyor. Bunun yanında güçlü bir İtfaiye Kampüsüne ihtiyaç vardı 22 milyonluk bedelle 2022 yılında bununda ihalesi yapılacak. Fen Lisesi yapımı işadamı hemşerimiz Hüseyin Erdoğmuş tarafından 2022 yılında inşaatına başlanarak yapılacak, yine hayırsever vatandaşlarımız tarafından Bilsem okulumuz yapılacak. Yine Isparta-Eğirdir tren yolunun yapılması ve tren garının restore projesi yapımı 2022 yılında gerçekleşecek, sayın ulaştırma bakanımıza Burdur ziyaretinde arz etme fırsatımız oldu. Tarihi eserlerimiz var, Mevlevihane, Kale Restorasyonu projesi gerçekleşiyor. Yine 2022 yılı için 15 bin metrekare parke taşı kaynağını bulduk, yakında alım ihalesine çıkıyor. Yine 3,5 kilometre de asfalt yapılması gerçekleşecek. Pınar Pazarına Hayvan Pazarı ve mezbahane yapılması için proje çalışmamız devam ediyor.' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.