Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

4 Şüpheli Tutuklandı

Gündem 11.03.2022 - 19:23, Güncelleme: 11.03.2022 - 19:23
 

4 Şüpheli Tutuklandı

Gökçay Mesirelik alanında bulunan bronz Atatürk heykelinin çalınmasıyla ilgili 4 şüpheli tutuklandı.
Isparta Belediyesi tarafından Gökçay Mesirelik alanına yaptırılan toplamda 139,5 kilogram ağırlığında bronz Atatürk heykeli çalındı. Atatürk ile beraber küçük bir kız çocuğunun bulunduğu heykelin olmadığını fark eden Belediye personelleri, polis ekiplerine haber verdi. Ekipler, heykelin çalınmasıyla ilgili olarak şüphelilerin yakalanması için Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte  çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda heykeli çaldığı belirlenin ve Isparta Belediyesi'nde personel olarak çalışan A.D, O.Ş, M.A. ve A.H.K. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. PARÇALAYIP, SATMIŞLAR Atatürk heykelini çalan şüphelilerin, daha sonra parçaladıktan sonra hurdacıya sattıklarını tespit edildi.
Gökçay Mesirelik alanında bulunan bronz Atatürk heykelinin çalınmasıyla ilgili 4 şüpheli tutuklandı.

Isparta Belediyesi tarafından Gökçay Mesirelik alanına yaptırılan toplamda 139,5 kilogram ağırlığında bronz Atatürk heykeli çalındı. Atatürk ile beraber küçük bir kız çocuğunun bulunduğu heykelin olmadığını fark eden Belediye personelleri, polis ekiplerine haber verdi.

Ekipler, heykelin çalınmasıyla ilgili olarak şüphelilerin yakalanması için Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte  çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda heykeli çaldığı belirlenin ve Isparta Belediyesi'nde personel olarak çalışan A.D, O.Ş, M.A. ve A.H.K. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

PARÇALAYIP, SATMIŞLAR

Atatürk heykelini çalan şüphelilerin, daha sonra parçaladıktan sonra hurdacıya sattıklarını tespit edildi.

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.