Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

8 yaşındaki çocuk traktör altında can verdi

ısparta 08.06.2024 - 14:57, Güncelleme: 08.06.2024 - 14:57
 

8 yaşındaki çocuk traktör altında can verdi

Isparta’da devrilen traktörün altında kalan 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Kaza Eğirdir İlçesi Kapız Boğazı mevkiinde meydana geldi. Şevkiye Karabay’ın (43) kullandığı traktör sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada, traktörde yolcu olarak bulunan Erhan Karabay (8), traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi. Sürücü Şevkiye Karabay ise tedavi edilmek üzere önce Eğirdir Kemik ve Eklem Hastanesi’ne ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı. Şevkiye Karabay’ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. (HABER MERKEZİ)
Isparta’da devrilen traktörün altında kalan 8 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kaza Eğirdir İlçesi Kapız Boğazı mevkiinde meydana geldi. Şevkiye Karabay’ın (43) kullandığı traktör sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada, traktörde yolcu olarak bulunan Erhan Karabay (8), traktörün altında kalarak yaşamını yitirdi. Sürücü Şevkiye Karabay ise tedavi edilmek üzere önce Eğirdir Kemik ve Eklem Hastanesi’ne ardından Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne kaldırıldı.

Şevkiye Karabay’ın hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.