Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ak Kadınlar Çalışmalarıyla Büyük Destek Veriyorlar

Siyaset 25.05.2023 - 15:00, Güncelleme: 25.05.2023 - 15:00
 

Ak Kadınlar Çalışmalarıyla Büyük Destek Veriyorlar

Ak Parti Kadın Kolları başkanı Sevim Köse başkanlığında sürdürülen çalışmalar her yerde büyük takdir topluyor. Seçim olsun olmasın her zaman sahalarda çalışmalar sürdüren Ak Kadınlar, gönüllere girerek büyük zaferleri getiriyorlar.
Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ak kadınlara verdiği önemi her yerde dile getiriyor. Erdoğan, "kuruluşumuzdan bu yana kadın kollarımızın önemini sürekli gündemde tuttuk. Ana kademe kadın kollarımız, illerimizdeki kadın kollarımız, ilçelerdeki kadın kollarımız, beldelerdeki kadın kollarımız, köylerdeki kadın kollarımız Türkiye'deki siyasetin gidişatını farklı bir konuma oturttu. Kadın kollarımız bugüne kadar yapmış olduğu üyelerle ve üye potansiyelin partimizin geleceğine ne kadar büyük katkılar sağladığını kadınların her seçimde büyük rol oynamalarını hepimiz takdirle izliyoruz. İfadeleriyle Ak kadınların önemine vurgu yapmıştı. SEVİM KÖSE: 28 MAYIS SEÇİMLERİ İÇİN TEYAKKUZDAYIZ Başkan Köse, “Dava şuurunu hiçbir zaman yitirmemiş kadın kolları başkanlık görevini elimizden gelen en iyi şekilde yönetimim, mahalle ve köy temsilcilerim tüm üyelerimiz ile birlikte yapmaya çalışıyoruz. AK kadınlar olarak Isparta'mızda faaliyetlerimizi sürdürürken, bizler gece gündüz demeden ev ev, kapı kapı, girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmamak aşkı ile gönülleri kazanmaya çalıştık. Gittiğimiz her yerde yakın ve uzak mahallelerimiz, köylerimiz olmak üzere tüm yerlerdeki kadınlarımızın gönül rızasını alarak, gönülden gönüle köprüler kurduk. Bir olduk, birlik olduk, selam olsun Türkiye’nin Ak gönüllü kadınlarına. Gönülleri fethetmek sevdası ile durmak bilmeyen azmimizle AK Kadınlar olarak yolumuza devam ettik. Göreve geldiğim günden bugüne kadar geçen zaman diliminde değerli üyelerimizle yöneticilerim ile birlikte yılmadan yorulmadan memleketimizde güzel çalışmalara imza attık. Çıktığım bu kutlu davada, bir hizmet aşığı olarak vatanına ve memleketine sevdalı olan kadınlar olarak çalışmaktan her zaman onur duyduk. Siyasette kendimize her zaman ilke edindiğimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesinden yola çıkarak bu bir fatiha değil, bu bir Elhamı Şeriftir, yani bu bir bitiş değil, bu yeniden bir başlangıçtır. Her seçim sonrası bir dahaki seçimler için çalışmaları başlatıyoruz. Şimdi yine bir zafer için Ak kadınlar sahadalar. 28 Mayıs 2.tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sahadayız. Teyakkuz halinde çalışıyoruz. Allah yolumuzu, bahtımızı, şansımız açık eylesin’ ’dedi.  
Ak Parti Kadın Kolları başkanı Sevim Köse başkanlığında sürdürülen çalışmalar her yerde büyük takdir topluyor. Seçim olsun olmasın her zaman sahalarda çalışmalar sürdüren Ak Kadınlar, gönüllere girerek büyük zaferleri getiriyorlar.

Ak Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ak kadınlara verdiği önemi her yerde dile getiriyor.

Erdoğan, "kuruluşumuzdan bu yana kadın kollarımızın önemini sürekli gündemde tuttuk. Ana kademe kadın kollarımız, illerimizdeki kadın kollarımız, ilçelerdeki kadın kollarımız, beldelerdeki kadın kollarımız, köylerdeki kadın kollarımız Türkiye'deki siyasetin gidişatını farklı bir konuma oturttu. Kadın kollarımız bugüne kadar yapmış olduğu üyelerle ve üye potansiyelin partimizin geleceğine ne kadar büyük katkılar sağladığını kadınların her seçimde büyük rol oynamalarını hepimiz takdirle izliyoruz. İfadeleriyle Ak kadınların önemine vurgu yapmıştı.

SEVİM KÖSE: 28 MAYIS SEÇİMLERİ İÇİN TEYAKKUZDAYIZ

Başkan Köse, “Dava şuurunu hiçbir zaman yitirmemiş kadın kolları başkanlık görevini elimizden gelen en iyi şekilde yönetimim, mahalle ve köy temsilcilerim tüm üyelerimiz ile birlikte yapmaya çalışıyoruz. AK kadınlar olarak Isparta'mızda faaliyetlerimizi sürdürürken, bizler gece gündüz demeden ev ev, kapı kapı, girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmamak aşkı ile gönülleri kazanmaya çalıştık. Gittiğimiz her yerde yakın ve uzak mahallelerimiz, köylerimiz olmak üzere tüm yerlerdeki kadınlarımızın gönül rızasını alarak, gönülden gönüle köprüler kurduk. Bir olduk, birlik olduk, selam olsun Türkiye’nin Ak gönüllü kadınlarına. Gönülleri fethetmek sevdası ile durmak bilmeyen azmimizle AK Kadınlar olarak yolumuza devam ettik. Göreve geldiğim günden bugüne kadar geçen zaman diliminde değerli üyelerimizle yöneticilerim ile birlikte yılmadan yorulmadan memleketimizde güzel çalışmalara imza attık. Çıktığım bu kutlu davada, bir hizmet aşığı olarak vatanına ve memleketine sevdalı olan kadınlar olarak çalışmaktan her zaman onur duyduk.

Siyasette kendimize her zaman ilke edindiğimiz Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ifadesinden yola çıkarak bu bir fatiha değil, bu bir Elhamı Şeriftir, yani bu bir bitiş değil, bu yeniden bir başlangıçtır. Her seçim sonrası bir dahaki seçimler için çalışmaları başlatıyoruz. Şimdi yine bir zafer için Ak kadınlar sahadalar. 28 Mayıs 2.tur Cumhurbaşkanlığı seçimleri için sahadayız. Teyakkuz halinde çalışıyoruz. Allah yolumuzu, bahtımızı, şansımız açık eylesin’ ’dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.