Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Akdeniz’in en iyisinde maç keyfi

Yaşam 07.03.2022 - 12:05, Güncelleme: 07.03.2022 - 12:05
 

Akdeniz’in en iyisinde maç keyfi

Akdeniz’in en iyisinde maç keyfi
Gıda otoriteleri tarafından Akdeniz Bölgesi’nin en iyi 5 Restaurantı arasında gösterilen Isparta Arzava Restaurant şimdi de müşterilerine maç keyfi sunuyor. Şehrin en büyük televizyonunda LİG TV yayınıyla takımınızın maçını izleyebilirsiniz. Geçtiğimiz 14 Şubat tarihinde Çünür Mahallesi Yeni Otogar karşısında hizmete açılan Arzava Restaurant yeniliklere doymuyor.  Konsepti ve güler yüzlü personeliyle ilklere imza atarak geniş bir müşteri potansiyeline sahip olan Arzava’da, şimdi de LİG TV ile maç keyfi başladı.  Arzava Restaurant işletmecisi Muammer Diktaş, maçların müşterilere ücretsiz olduğu ifade ederek şu açıklamayı yaptı: ‘Açıldığımız günden bu yana en iyi hizmeti sunmak için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Bu kapsamda LİG TV yayınını da aktif hale getirdik. Özellikle aile müşterilerimiz yemekten sonra gönül rahatlığıyla çocuklarını oyun alanımıza bırakırken, kendileri de çay ve kahve içerek takımının maçını takip edebilirler.  Bu uygulamamız müşterilerimize ücretsizdir. Lezzetleriyle farkını gösteren Arzava Restaurantta ayrıca otopark sorunu da bulunmuyor.” Dedi.
Akdeniz’in en iyisinde maç keyfi

Gıda otoriteleri tarafından Akdeniz Bölgesi’nin en iyi 5 Restaurantı arasında gösterilen Isparta Arzava Restaurant şimdi de müşterilerine maç keyfi sunuyor. Şehrin en büyük televizyonunda LİG TV yayınıyla takımınızın maçını izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz 14 Şubat tarihinde Çünür Mahallesi Yeni Otogar karşısında hizmete açılan Arzava Restaurant yeniliklere doymuyor. 

Konsepti ve güler yüzlü personeliyle ilklere imza atarak geniş bir müşteri potansiyeline sahip olan Arzava’da, şimdi de LİG TV ile maç keyfi başladı. 

Arzava Restaurant işletmecisi Muammer Diktaş, maçların müşterilere ücretsiz olduğu ifade ederek şu açıklamayı yaptı: ‘Açıldığımız günden bu yana en iyi hizmeti sunmak için bütün imkanlarımızı seferber ettik. Bu kapsamda LİG TV yayınını da aktif hale getirdik. Özellikle aile müşterilerimiz yemekten sonra gönül rahatlığıyla çocuklarını oyun alanımıza bırakırken, kendileri de çay ve kahve içerek takımının maçını takip edebilirler.  Bu uygulamamız müşterilerimize ücretsizdir. Lezzetleriyle farkını gösteren Arzava Restaurantta ayrıca otopark sorunu da bulunmuyor.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.