Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Alev Alev Yandı

Asayiş 29.04.2022 - 16:54, Güncelleme: 29.04.2022 - 16:54
 

Alev Alev Yandı

Alev Alev Yandı
Isparta'da bir depoda yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilirken, söndürülerek kontrol altına alındı. Vatan Mahallesi'nde Nazmi Esen'e ait depoda saat 01.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine Isparta Belediyesi ve çevre ilçe belediyelerden gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri iş makinelerinin de desteğiyle yangını kontrol altına aldı. Ekipler sabaha kadar depoda soğutma çalışması yaptı. (DHA)
Alev Alev Yandı

Isparta'da bir depoda yangın çıktı. Yangına çok sayıda itfaiye ekipleri tarafından müdahale edilirken, söndürülerek kontrol altına alındı.

Vatan Mahallesi'nde Nazmi Esen'e ait depoda saat 01.30 sıralarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine Isparta Belediyesi ve çevre ilçe belediyelerden gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri iş makinelerinin de desteğiyle yangını kontrol altına aldı. Ekipler sabaha kadar depoda soğutma çalışması yaptı. (DHA)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.