Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALKIŞLAR KONYA MUTFAĞI'NA

ısparta 02.05.2024 - 13:58, Güncelleme: 02.05.2024 - 13:59
 

ALKIŞLAR KONYA MUTFAĞI'NA

Konya Mutfağı Sahibi Mehmet Turhan 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda alkışlanacak bir harekete imza attı.
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde ilimiz güzel görüntülere sahne oldu. İşçinin ve emekçinin yanında olan, değerini bilen ve hakkını veren işletmeler dikkat çekiyor. Bunlardan bir tanesi de Fatih Mahallesi’nde faaliyet gösteren Konya Mutfağı. Uzun yıllardır kalitesi ve lezzeti ile ön plana çıkan Konya Mutfağı 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda çalışanlarına güzel bir jest yaptı. Konya Mutfağı Sahibi Mehmet Turhan işçileri bu özel gününde unutmayarak onlarla birlikte pasta kesti ve bayramlarını kutladı. Konya Mutfağı Sahibi Mehmet Turhan, işletmelerinde bir aile ortamı olduğunu söyleyerek, “Bizim işyerimizde patron-işçi ilişkisi değil ağabey-kardeş ilişkisi vardır. Biz arkadaşlarımıza işçi değil mesai arkadaşı gözüyle bakıyoruz. Hepsi de misafirlerimize en kaliteli hizmeti vermek için canla başla çalışıyorlar. Bu özel günlerinde de onlarla birlikte olmak, günlerini kutlamak istedik” dedi.
Konya Mutfağı Sahibi Mehmet Turhan 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda alkışlanacak bir harekete imza attı.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde ilimiz güzel görüntülere sahne oldu. İşçinin ve emekçinin yanında olan, değerini bilen ve hakkını veren işletmeler dikkat çekiyor. Bunlardan bir tanesi de Fatih Mahallesi’nde faaliyet gösteren Konya Mutfağı.

Uzun yıllardır kalitesi ve lezzeti ile ön plana çıkan Konya Mutfağı 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda çalışanlarına güzel bir jest yaptı. Konya Mutfağı Sahibi Mehmet Turhan işçileri bu özel gününde unutmayarak onlarla birlikte pasta kesti ve bayramlarını kutladı.

Konya Mutfağı Sahibi Mehmet Turhan, işletmelerinde bir aile ortamı olduğunu söyleyerek, “Bizim işyerimizde patron-işçi ilişkisi değil ağabey-kardeş ilişkisi vardır. Biz arkadaşlarımıza işçi değil mesai arkadaşı gözüyle bakıyoruz. Hepsi de misafirlerimize en kaliteli hizmeti vermek için canla başla çalışıyorlar. Bu özel günlerinde de onlarla birlikte olmak, günlerini kutlamak istedik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.