Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Amaç; Kayıt Dışı İstihdamı Önlenmek

Ekonomi 24.02.2022 - 11:41, Güncelleme: 24.02.2022 - 11:41
 

Amaç; Kayıt Dışı İstihdamı Önlenmek

Amaç; Kayıt Dışı İstihdamı Önlenmek
Sosyal Güvenlik Kurumu işverene verdiği istihdam teşviklerini arttırdı. Aynı zamanda kayıt dışı istihdamında cezası yükseldi.  SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz de kayıt dışı istihdamla ilgili işverenlere uyarılarda bulundu. Sosyal Güvenlik Kurumu da kayıt dışı istihdamın önlenmesine yönelik 2022 yılında istihdam teşviklerinde artış gerçekleştirdi. Artan teşviklerle birlikte kayıt dışı istihdamın cezasının da arttığını söyleyen SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz, işverenlere önemli uyarılarda bulundu. İşverenlerimizin kayıt dışı çalıştırmamalarını çalıştırmış oldukları sigortalıları mutlaka kayıt altına almaları ve 20’nin üzerindeki devletimizin kurumumuzun işverenlerimize vermiş oldukları teşviklerden yararlanmalarını istiyoruz. Mutlaka bu teşviklerle ilgili bizlerden ve muhasebecilerinden bilgi almalarını kayıt dışı çalıştırmaları halinde de 2022 yılı itibariyle asgari ücretin yüksek derecede artması sebebiyle ceza oranlarının arttığını teşviklerinde bu oranda attığını kendilerine hatırlatmak istiyoruz. 2022 yılı için tüm işverenlerimize ülkemize hayırlı olmasını sağlıklı bir şekilde pandemiden kurtularak hayatımıza devam etmesini diliyorum. 
Amaç; Kayıt Dışı İstihdamı Önlenmek

Sosyal Güvenlik Kurumu işverene verdiği istihdam teşviklerini arttırdı. Aynı zamanda kayıt dışı istihdamında cezası yükseldi.  SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz de kayıt dışı istihdamla ilgili işverenlere uyarılarda bulundu.

Sosyal Güvenlik Kurumu da kayıt dışı istihdamın önlenmesine yönelik 2022 yılında istihdam teşviklerinde artış gerçekleştirdi. Artan teşviklerle birlikte kayıt dışı istihdamın cezasının da arttığını söyleyen SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz, işverenlere önemli uyarılarda bulundu.

İşverenlerimizin kayıt dışı çalıştırmamalarını çalıştırmış oldukları sigortalıları mutlaka kayıt altına almaları ve 20’nin üzerindeki devletimizin kurumumuzun işverenlerimize vermiş oldukları teşviklerden yararlanmalarını istiyoruz. Mutlaka bu teşviklerle ilgili bizlerden ve muhasebecilerinden bilgi almalarını kayıt dışı çalıştırmaları halinde de 2022 yılı itibariyle asgari ücretin yüksek derecede artması sebebiyle ceza oranlarının arttığını teşviklerinde bu oranda attığını kendilerine hatırlatmak istiyoruz. 2022 yılı için tüm işverenlerimize ülkemize hayırlı olmasını sağlıklı bir şekilde pandemiden kurtularak hayatımıza devam etmesini diliyorum. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.