Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ayhan Akbay gümüş madalya kazandı

Spor 18.04.2022 - 16:25, Güncelleme: 18.04.2022 - 16:25
 

Ayhan Akbay gümüş madalya kazandı

Ayhan Akbay gümüş madalya kazandı
Mersin Yenişehir’de hafta sonu yapılan Triathlon Federasyonu’nun düzenlediği yarışmada Ayhan Akbay ikinci oldu. Akbay, 1500 metre yüzerken 40 kilometre Bisiklet sürdü ve 10 kilometre koştu. Yaşadığı sevinci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla paylaşan Ayhan Akbay, “Türkiye 2. oldum. En önemlisi; Mersin Vali yardımcısı, İbrahim Küçük beyefendi ve değerli eşi  Sporcu öğrencim, Milli sporcum Bilge Akan Küçük, Kızım beni Unutulmaz güzelliklerle ağırladılar, bu yakın ilgi ve mütevaziliklerine candan teşekkürler. Ayrıca, Makam şoförü Mustafa Demirel’e de çok teşekkürler. Bir başka güzellik Federasyon başkanımız Bayram Yalçınkaya kardeşimizin yıllar sonra Bu ve bundan sonra yarışmalarda ve idareciliği gelen başarıları ile bu yarışmada Türkiye 2.cisi olması idi kutluyorum. Çok güzel hatasız başarılı organizasyonlara imza atan başkanımız ve Ekibini candan kutluyorum. Biz sporculara ve Triathlon tanıtımında çok emeği geçen sunucumuz Adnan Yahşi  arkadaşımıza Ayrıca Yenişehir Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğüne, Sağlık Müdürlüğüne, Gençlik spor il Müdürlüğüne, Yarışan bütün sporcu arkadaşlarıma. Triathlon Federasyonu tüm personeline candan teşekkürler. Benim için çok değerli arkadaşlarım; Sizlerden, aldığım güç benim için bir nefestir. Sizlerede çok teşekkürler. Herkese selam ve sevgiler. Sağlıkla kalınız, hoşça kalınız” dedi.
Ayhan Akbay gümüş madalya kazandı

Mersin Yenişehir’de hafta sonu yapılan Triathlon Federasyonu’nun düzenlediği yarışmada Ayhan Akbay ikinci oldu. Akbay, 1500 metre yüzerken 40 kilometre Bisiklet sürdü ve 10 kilometre koştu.

Yaşadığı sevinci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla paylaşan Ayhan Akbay, “Türkiye 2. oldum. En önemlisi; Mersin Vali yardımcısı, İbrahim Küçük beyefendi ve değerli eşi  Sporcu öğrencim, Milli sporcum Bilge Akan Küçük, Kızım beni Unutulmaz güzelliklerle ağırladılar, bu yakın ilgi ve mütevaziliklerine candan teşekkürler. Ayrıca, Makam şoförü Mustafa Demirel’e de çok teşekkürler. Bir başka güzellik Federasyon başkanımız Bayram Yalçınkaya kardeşimizin yıllar sonra Bu ve bundan sonra yarışmalarda ve idareciliği gelen başarıları ile bu yarışmada Türkiye 2.cisi olması idi kutluyorum. Çok güzel hatasız başarılı organizasyonlara imza atan başkanımız ve Ekibini candan kutluyorum. Biz sporculara ve Triathlon tanıtımında çok emeği geçen sunucumuz Adnan Yahşi  arkadaşımıza Ayrıca Yenişehir Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, Emniyet Müdürlüğüne, Sağlık Müdürlüğüne, Gençlik spor il Müdürlüğüne, Yarışan bütün sporcu arkadaşlarıma. Triathlon Federasyonu tüm personeline candan teşekkürler. Benim için çok değerli arkadaşlarım; Sizlerden, aldığım güç benim için bir nefestir. Sizlerede çok teşekkürler. Herkese selam ve sevgiler. Sağlıkla kalınız, hoşça kalınız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.