Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

‘Banka görevlisiyim’ yalanıyla dolandırdılar

ısparta 16.05.2024 - 16:05, Güncelleme: 16.05.2024 - 16:05
 

‘Banka görevlisiyim’ yalanıyla dolandırdılar

Kendisini banka görevlisi olarak tanıtarak A.A.Ü. 'yü dolandıran 2 şüpheli yakalandı. Operasyonda 1 kişi çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.
Isparta’da A.A.Ü. isimli şahsı telefonla arayarak kendisini banka görevlisi olarak tanıtan M.T.’nin yönlendirmesiyle banka hesabından parayı çektiği tespit edilen O.D. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle kurulan koordine sonrası yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. Konu ile ilgili olarak Isparta İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle: “16.04.2024 günü Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından alınan müracaatta müşteki A.A.Ü. isimli şahıs kendisini telefon ile arayarak banka görevlisi olarak tanıtan şüpheli şahsın yönlendirmeleriyle banka hesaplarından 178.000 TL parasının başka banka hesaplarına transfer edildiğini belirterek şikayetçi olduğu konu hakkında yapılan çalışmalarda, Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerimizce yapılan çalışmalarda şüpheli şahsın İstanbul ilinde bir Banka Şubesinden parayı çektiği tespit edilerek 19.04.2024 günü İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle kurulan koordine sonrası parayı çeken O.D. isimli şüpheli şahsın yakalaması yapılmış olup akabinde çıkartıldığı adli makamlarca TUTUKLANMIŞTIR. Konu ile ilgili devam eden çalışmalarda O.D. isimli şahsı yönlendirdiği, olayda kullanılan banka hesabını temin ettiği, parayı teslim aldığı tespit edilen ve yönlendirici pozisyonunda bulunan M.T. isimli şahıs Isparta Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle kurulan koordine sonrası 16.05.2024 günü yakalanarak gözaltına alınmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluların yakalanmasını sağlamak için ekiplerimiz çalışmalarına devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla sunulur”. Haber Merkezi
Kendisini banka görevlisi olarak tanıtarak A.A.Ü. 'yü dolandıran 2 şüpheli yakalandı. Operasyonda 1 kişi çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Isparta’da A.A.Ü. isimli şahsı telefonla arayarak kendisini banka görevlisi olarak tanıtan M.T.’nin yönlendirmesiyle banka hesabından parayı çektiği tespit edilen O.D. İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle kurulan koordine sonrası yakalanarak, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Konu ile ilgili olarak Isparta İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklama şöyle: “16.04.2024 günü Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından alınan müracaatta müşteki A.A.Ü. isimli şahıs kendisini telefon ile arayarak banka görevlisi olarak tanıtan şüpheli şahsın yönlendirmeleriyle banka hesaplarından 178.000 TL parasının başka banka hesaplarına transfer edildiğini belirterek şikayetçi olduğu konu hakkında yapılan çalışmalarda,

Isparta Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerimizce yapılan çalışmalarda şüpheli şahsın İstanbul ilinde bir Banka Şubesinden parayı çektiği tespit edilerek 19.04.2024 günü İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle kurulan koordine sonrası parayı çeken O.D. isimli şüpheli şahsın yakalaması yapılmış olup akabinde çıkartıldığı adli makamlarca TUTUKLANMIŞTIR.

Konu ile ilgili devam eden çalışmalarda O.D. isimli şahsı yönlendirdiği, olayda kullanılan banka hesabını temin ettiği, parayı teslim aldığı tespit edilen ve yönlendirici pozisyonunda bulunan M.T. isimli şahıs Isparta Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü ekipleriyle kurulan koordine sonrası 16.05.2024 günü yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluların yakalanmasını sağlamak için ekiplerimiz çalışmalarına devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla sunulur”.

Haber Merkezi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.