Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başdeğirmen'den önemli destek

Spor 11.11.2022 - 13:39, Güncelleme: 11.11.2022 - 13:39
 

Başdeğirmen'den önemli destek

Başdeğirmen'den önemli destek
Isparta Belediye Başkanlığı görevine geldiğinden bugüne kadar Ispartaspor'a maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Başkan Şükrü Başdeğirmen, son günlerde yaşanan kötü sonuçların ardından Ispartaspor'a sırtını dönmedi. Herkesin Ispartaspor'dan uzaklaştığı bu dönemde Başkan Başdeğirmen, bir kez daha eline taşın altına koydu. Ispartaspor'a bir yıllık göğüs reklamı vererek, yöneticileri rahatlattı. Başkan Başdeğirmen, yöneticilere ve Ispartasporlu futbolculara güveninin tam olduğunu vurgularken, "Bu hafta sonu yapılacak olan Nazilli Belediyespor maçında şeytanın bacağını kırıp, daha iyi yerlere geleceğine inancım tamdır. Ispartalılardan ve Ispartaspor tarafından takımlarına desteği esirgememelerini istiyorum" dedi.    Başkan Başdeğirmen, tüm Ispartalıları hafta sonu oynanacak olan karşılaşmaya davet ederek, takıma destek çağrısında bulundu.  
Başdeğirmen'den önemli destek

Isparta Belediye Başkanlığı görevine geldiğinden bugüne kadar Ispartaspor'a maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Başkan Şükrü Başdeğirmen, son günlerde yaşanan kötü sonuçların ardından Ispartaspor'a sırtını dönmedi. Herkesin Ispartaspor'dan uzaklaştığı bu dönemde Başkan Başdeğirmen, bir kez daha eline taşın altına koydu. Ispartaspor'a bir yıllık göğüs reklamı vererek, yöneticileri rahatlattı.

Başkan Başdeğirmen, yöneticilere ve Ispartasporlu futbolculara güveninin tam olduğunu vurgularken, "Bu hafta sonu yapılacak olan Nazilli Belediyespor maçında şeytanın bacağını kırıp, daha iyi yerlere geleceğine inancım tamdır. Ispartalılardan ve Ispartaspor tarafından takımlarına desteği esirgememelerini istiyorum" dedi. 

 

Başkan Başdeğirmen, tüm Ispartalıları hafta sonu oynanacak olan karşılaşmaya davet ederek, takıma destek çağrısında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.