Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkan Kesmen’den ‘Kuru Fasulye Günü’ne davet

ısparta 28.06.2024 - 14:33, Güncelleme: 28.06.2024 - 14:33
 

Başkan Kesmen’den ‘Kuru Fasulye Günü’ne davet

Gönen Belediyesi ve Gönen Mezunları Derneğince bu yıl 34’üncüsü düzenlenecek olan Gönen Köy Enstitüsü Geleneksel Kuru Fasulye Günü bu hafta sonu yapılacak.
Yıllarca sayısız öğretmen yetiştiren ve adı halen yaşayan Gönen Öğretmen Okulu mezunları geleneksel kuru fasulye günü bu yıl 29-30 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek.  Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen, halen Türkiye'nin dört bir köşesinde eğitim camiasında görev yapan öğretmenlerle, ilçe halkı olarak gurur duyduklarını belirterek; "Türkiye'nin inşasında önemli görevler alan çok sayıda aydın insan yetiştiren eli öpülesi öğretmenlerimizi bu yılda ilçemizde buluşturmak olmanın sevincini yaşıyoruz. Kuru Fasulye Günü adıyla sürdürdüğümüz bu gelenek sayesinde o günlerin öğrencisi bugün ise çoğu emekli olmuş değerli gönül elçilerimizle bir araya geliyoruz. Tüm halkımızı bu güzel etkinliğimize davet ediyorum” dedi. (ENVER TAHA AYDIN)
Gönen Belediyesi ve Gönen Mezunları Derneğince bu yıl 34’üncüsü düzenlenecek olan Gönen Köy Enstitüsü Geleneksel Kuru Fasulye Günü bu hafta sonu yapılacak.

Yıllarca sayısız öğretmen yetiştiren ve adı halen yaşayan Gönen Öğretmen Okulu mezunları geleneksel kuru fasulye günü bu yıl 29-30 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek. 

Gönen Belediye Başkanı Osman Kesmen, halen Türkiye'nin dört bir köşesinde eğitim camiasında görev yapan öğretmenlerle, ilçe halkı olarak gurur duyduklarını belirterek; "Türkiye'nin inşasında önemli görevler alan çok sayıda aydın insan yetiştiren eli öpülesi öğretmenlerimizi bu yılda ilçemizde buluşturmak olmanın sevincini yaşıyoruz. Kuru Fasulye Günü adıyla sürdürdüğümüz bu gelenek sayesinde o günlerin öğrencisi bugün ise çoğu emekli olmuş değerli gönül elçilerimizle bir araya geliyoruz. Tüm halkımızı bu güzel etkinliğimize davet ediyorum” dedi. (ENVER TAHA AYDIN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.