Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Belediyeye İstanbul’dan ithal, Kastamonulu Başkan Yardımcısı

ısparta 02.05.2024 - 09:54, Güncelleme: 02.05.2024 - 09:56
 

Belediyeye İstanbul’dan ithal, Kastamonulu Başkan Yardımcısı

AK Parti İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni CHP’ye kaptırınca 1 müdür AK Partili Isparta Belediyesi’ne “Başkan Yardımcısı” olarak transfer oldu.
31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi AK Parti’den CHP’ye geçti. Bu değişiklik sonrası, AK Partili Başkan zamanında belediyede üst düzey görevlerde bulunanlar Türkiye genelindeki diğer AK Partili belediyelere transfer olmaya başladı. Bu transferlerden bir tanesi de Isparta Belediyesi’ne yapıldı.  17 Kasım 2021 yılında Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak göreve başlayan Emre Kılıç yerel seçimlerin ardından Isparta Belediyesi’ne “Başkan Yardımcısı” sıfatıyla transfer oldu. Aslen Kastamonu Taşköprülü olan Emre Kılıç’ın Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olduğu öğrenildi. ** HABER YAYINLANDI SONRA KALDIRILDI İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emre Kılıç’ın Isparta Belediyesi’ne “Başkan Yardımcısı” olarak atandığı haberi Isparta’da yayınlanan bazı haber sitelerinde önce haberleştirildi daha sonra ise yayından kaldırıldı. Haberin neden yayından kaldırıldığı öğrenilemedi. Ayrıca Isparta Belediyesi resmi web sitesinde yer alan “Başkan Yardımcıları” bölümünde Emre Kılıç’ın ataması henüz yayınlanmadı.  (Hülya Uğur)  
AK Parti İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni CHP’ye kaptırınca 1 müdür AK Partili Isparta Belediyesi’ne “Başkan Yardımcısı” olarak transfer oldu.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi AK Parti’den CHP’ye geçti. Bu değişiklik sonrası, AK Partili Başkan zamanında belediyede üst düzey görevlerde bulunanlar Türkiye genelindeki diğer AK Partili belediyelere transfer olmaya başladı. Bu transferlerden bir tanesi de Isparta Belediyesi’ne yapıldı. 

17 Kasım 2021 yılında Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü olarak göreve başlayan Emre Kılıç yerel seçimlerin ardından Isparta Belediyesi’ne “Başkan Yardımcısı” sıfatıyla transfer oldu. Aslen Kastamonu Taşköprülü olan Emre Kılıç’ın Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu olduğu öğrenildi.

** HABER YAYINLANDI SONRA KALDIRILDI

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emre Kılıç’ın Isparta Belediyesi’ne “Başkan Yardımcısı” olarak atandığı haberi Isparta’da yayınlanan bazı haber sitelerinde önce haberleştirildi daha sonra ise yayından kaldırıldı. Haberin neden yayından kaldırıldığı öğrenilemedi. Ayrıca Isparta Belediyesi resmi web sitesinde yer alan “Başkan Yardımcıları” bölümünde Emre Kılıç’ın ataması henüz yayınlanmadı.  (Hülya Uğur)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.