Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

“Benzemez Kimse Sana” Konserine Davet

Yaşam 05.03.2022 - 11:50, Güncelleme: 05.03.2022 - 11:50
 

“Benzemez Kimse Sana” Konserine Davet

“Benzemez Kimse Sana” Konserine Davet
Isparta Genç İşinsanları Derneği Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 6 Mart 1930 tarihinde Isparta'yı gelişinin 92. yıl dönümü münasebetiyle Atatürk fotoğrafları sergisi ve Isparta Musiki Cemiyeti’nin sunacağı “Benzemez Kimse Sana” adlı konser düzenliyor. 6 Mart 2022 Pazar akşamı ücretsiz olarak Isparta Kültür Merkezinde düzenlenecek sergi ve konser saat 19.30 da başlayacak. Isparta Genç İşinsanları Derneği Başkanı Osman Gökmen tüm Ispartalıları etkinliklerine davet ederek “  Isparta Millî Mücadele’ye canıyla-malıyla tam destek vermiş, Kuvay-i Milliye ile bütünleşmiş, Milli Mücadeleye Mustafa Kemal Paşa’nın safında girerek 871 şehit, binlerce yaralı ile Büyük Zafer’e ismini altın harflerle yazdırmıştır. Atamızın ilimizi ziyareti tarihi bir anı olmaktan öte, birliğimiz beraberliğimiz adına da hepimiz için önemlidir. Bu duygular içerisinde tüm hemşehrilerimizi derneğimiz adına gecemize davet ediyor,  6 Mart 1930 da ilimizi ziyaret eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, şehrimize gelişinin 92. yıl dönümünü kutluyorum” dedi. 
“Benzemez Kimse Sana” Konserine Davet

Isparta Genç İşinsanları Derneği Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 6 Mart 1930 tarihinde Isparta'yı gelişinin 92. yıl dönümü münasebetiyle Atatürk fotoğrafları sergisi ve Isparta Musiki Cemiyeti’nin sunacağı “Benzemez Kimse Sana” adlı konser düzenliyor.

6 Mart 2022 Pazar akşamı ücretsiz olarak Isparta Kültür Merkezinde düzenlenecek sergi ve konser saat 19.30 da başlayacak. Isparta Genç İşinsanları Derneği Başkanı Osman Gökmen tüm Ispartalıları etkinliklerine davet ederek “  Isparta Millî Mücadele’ye canıyla-malıyla tam destek vermiş, Kuvay-i Milliye ile bütünleşmiş, Milli Mücadeleye Mustafa Kemal Paşa’nın safında girerek 871 şehit, binlerce yaralı ile Büyük Zafer’e ismini altın harflerle yazdırmıştır. Atamızın ilimizi ziyareti tarihi bir anı olmaktan öte, birliğimiz beraberliğimiz adına da hepimiz için önemlidir. Bu duygular içerisinde tüm hemşehrilerimizi derneğimiz adına gecemize davet ediyor,  6 Mart 1930 da ilimizi ziyaret eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, şehrimize gelişinin 92. yıl dönümünü kutluyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.