Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP İL BAŞKANI AK PARTİ İL BAŞKANI'NA SORDU

ısparta 02.07.2024 - 11:44, Güncelleme: 02.07.2024 - 11:48
 

CHP İL BAŞKANI AK PARTİ İL BAŞKANI'NA SORDU

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in içme suyuna yüzde 500’e varan oranda zam yapmasının yankıları sürüyor. Kendisini manipülasyon yapmakla suçlayan AK Parti İl Başkanı’na cevap veren CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Duş almayalım mı?” diye sordu.
SU FATURASI ELEKTRİKTEN FAZLA Isparta’da içme suyuna yapılan zammı eleştiren ve bu kararın doğru bir karar olmadığını vurgulayan CHP İl Başkanı Vedat Şenol; “En son gelen Haziran ayı faturaları elektrik faturalarından daha yüksek şu anda” dedi. Isparta’da Haziran ayında gelen su faturalarını gören vatandaş şaşkınlık yaşadı. Yüksek gelen su faturalarına vatandaş “ Bu kadarda olmaz” diyerek duruma tepki gösterdi. “Vatandaşlara zam yapılarak tasarrufa yönlendirilemez” diyerek su zammına tepki gösteren CHP İl Başkanı Vedat Şenol; “Biz mayıs ayında suya büyük bir zammın geleceğini duyurduk. Faturaların 3 ile 8 kata kadar artabileceğini, suyun kullanım oranlarına göre değişeceğini ifade ettik. Bunu söylediğimizde bize tavır koydular. Hatta AKP İl Başkanı Furkan Cem Er, bizi vatandaşı yanlış manipüle etmekle suçladı. Gelin görün ki haziran faturaları gelmeye başladığında uyarılarımızın doğru olduğu görüldü. Bu konuda kamuoyunun oluşması çok önemliydi. En son gelen haziran ayı faturaları elektrik faturalarından daha yüksek. Özellikle bir meskende 10 – 15 ton kullanıldığını düşünürsek vay halkın haline. 10 tondan sonraki kullanımlarda çok daha üst seviyeye geldiğini görüyoruz. ISPARTA BELEDİYESİ GERİ ADIM ATMALI Bu uyarımızın gerçek olduğunu ve hayata geçtiğini biz hem kendi parti binamıza gelen su faturasından hem de evlerimize gelen faturalardan biliyoruz. Yakında da parti binamıza da bu faturalarla ilgili bir pankart astık. Ben belediyenin geri adım atmasını bekliyorum. Seçim yatırımı olarak zam yapmayıp ondan sonra fahiş artış yapmak doğru değil. Enflasyonun %60 olduğu bir ortamda %300-500 zam yapmak bu belediyeye yakışmıyor. Birde AKP İl Başkanımızın özrü kabahatinden büyük. Bu zamların sebebinin vatandaşı tasarrufa yönlendirmek ve fazla su kullanmamak olduğunu söylüyor. Suyu yoğun kullanan bazı işyerleri haricinde meskenlerde kimse aşırı su kullanıldığını zannetmiyorum. Temizlik imandan gelir. Suyu neden kullanmayalım duş almayacak mıyız?  Kesinlikle suyu gidip boşa akıtmıyoruz insanlar zaten faturaları gördükçe kendisi kısıyor. Amacınıza ulaştığınızı zannetmiyorum. AKP yetkililerinin bu konudaki tavrını çok yanlış buluyorum. Vatandaş zam yapılarak tasarrufa yönlendirilemez. Ama anlatılır, eğitilir, su kaynakları ile ilgili farklı gelişmeler anlatılır. Fahiş zam yaptığın zaman vatandaşta tepki olur. Vatandaş tepkisinde de haklıdır. CHP olarak kamuoyunun sesi olduk ve haklı olduğumuzda ortaya çıktı” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)
Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in içme suyuna yüzde 500’e varan oranda zam yapmasının yankıları sürüyor. Kendisini manipülasyon yapmakla suçlayan AK Parti İl Başkanı’na cevap veren CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Duş almayalım mı?” diye sordu.

SU FATURASI ELEKTRİKTEN FAZLA

Isparta’da içme suyuna yapılan zammı eleştiren ve bu kararın doğru bir karar olmadığını vurgulayan CHP İl Başkanı Vedat Şenol; “En son gelen Haziran ayı faturaları elektrik faturalarından daha yüksek şu anda” dedi.

Isparta’da Haziran ayında gelen su faturalarını gören vatandaş şaşkınlık yaşadı. Yüksek gelen su faturalarına vatandaş “ Bu kadarda olmaz” diyerek duruma tepki gösterdi.

“Vatandaşlara zam yapılarak tasarrufa yönlendirilemez” diyerek su zammına tepki gösteren CHP İl Başkanı Vedat Şenol; “Biz mayıs ayında suya büyük bir zammın geleceğini duyurduk. Faturaların 3 ile 8 kata kadar artabileceğini, suyun kullanım oranlarına göre değişeceğini ifade ettik. Bunu söylediğimizde bize tavır koydular. Hatta AKP İl Başkanı Furkan Cem Er, bizi vatandaşı yanlış manipüle etmekle suçladı. Gelin görün ki haziran faturaları gelmeye başladığında uyarılarımızın doğru olduğu görüldü. Bu konuda kamuoyunun oluşması çok önemliydi. En son gelen haziran ayı faturaları elektrik faturalarından daha yüksek. Özellikle bir meskende 10 – 15 ton kullanıldığını düşünürsek vay halkın haline. 10 tondan sonraki kullanımlarda çok daha üst seviyeye geldiğini görüyoruz.

ISPARTA BELEDİYESİ GERİ ADIM ATMALI

Bu uyarımızın gerçek olduğunu ve hayata geçtiğini biz hem kendi parti binamıza gelen su faturasından hem de evlerimize gelen faturalardan biliyoruz. Yakında da parti binamıza da bu faturalarla ilgili bir pankart astık. Ben belediyenin geri adım atmasını bekliyorum. Seçim yatırımı olarak zam yapmayıp ondan sonra fahiş artış yapmak doğru değil. Enflasyonun %60 olduğu bir ortamda %300-500 zam yapmak bu belediyeye yakışmıyor. Birde AKP İl Başkanımızın özrü kabahatinden büyük. Bu zamların sebebinin vatandaşı tasarrufa yönlendirmek ve fazla su kullanmamak olduğunu söylüyor. Suyu yoğun kullanan bazı işyerleri haricinde meskenlerde kimse aşırı su kullanıldığını zannetmiyorum. Temizlik imandan gelir. Suyu neden kullanmayalım duş almayacak mıyız? 

Kesinlikle suyu gidip boşa akıtmıyoruz insanlar zaten faturaları gördükçe kendisi kısıyor. Amacınıza ulaştığınızı zannetmiyorum. AKP yetkililerinin bu konudaki tavrını çok yanlış buluyorum. Vatandaş zam yapılarak tasarrufa yönlendirilemez. Ama anlatılır, eğitilir, su kaynakları ile ilgili farklı gelişmeler anlatılır. Fahiş zam yaptığın zaman vatandaşta tepki olur. Vatandaş tepkisinde de haklıdır. CHP olarak kamuoyunun sesi olduk ve haklı olduğumuzda ortaya çıktı” şeklinde konuştu. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.