Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

“Çocuk Hakları Bağlamında Ceza Adalet Sistemi” Tartışıldı

Yaşam 16.03.2022 - 15:22, Güncelleme: 16.03.2022 - 15:22
 

“Çocuk Hakları Bağlamında Ceza Adalet Sistemi” Tartışıldı

“Çocuk Hakları Bağlamında Ceza Adalet Sistemi” Tartışıldı
Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü tarafından “Çocuk Hakları Bağlamında Ceza Adalet Sistemi” isimli bir panel düzenlendi. İİBF Konferans Salonunda gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak katılan Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, Isparta Cumhuriyet Savcısı Cem Sağdıç, Isparta Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Özden Salman Koku ve Isparta Barosu Çocuk Hakları Komisyonundan Avukat Tuğçe Demiralay, çocuk ceza adalet sistemi hakkında bilgilendirici sunum yaptı. Disiplinlerarası çalışmalar ve sosyal hizmet uygulamalarıyla ilgili detaylı bilgi veren konuşmacılar, çocukların üstün yararının her alanda olduğu gibi ceza adalet sisteminde de üzerinde sıklıkla durulan bir konu olduğunu söyledi. Etkinlik kapsamında çocuk hakları ve çocukların üstün yararı noktasından hareketle çocuk ceza adalet sisteminin nasıl işlediği, farklı meslek elemanlarının bu süreçte disiplinlerarası nasıl çalıştığı ve sosyal hizmet bağlamında ne gibi uygulamaların yürütüldüğünden bahsedildi. Yoğun katılımın olduğu etkinlik sonunda katılımcılara teşekkür belgesi verildi. Öğrencilerin soruları yanıtlandı. (SDÜ Basın Bürosu)
“Çocuk Hakları Bağlamında Ceza Adalet Sistemi” Tartışıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü tarafından “Çocuk Hakları Bağlamında Ceza Adalet Sistemi” isimli bir panel düzenlendi.

İİBF Konferans Salonunda gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak katılan Isparta Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Akbulut, Isparta Cumhuriyet Savcısı Cem Sağdıç, Isparta Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri Müdürlüğü Sosyal Hizmet Uzmanı Özden Salman Koku ve Isparta Barosu Çocuk Hakları Komisyonundan Avukat Tuğçe Demiralay, çocuk ceza adalet sistemi hakkında bilgilendirici sunum yaptı.

Disiplinlerarası çalışmalar ve sosyal hizmet uygulamalarıyla ilgili detaylı bilgi veren konuşmacılar, çocukların üstün yararının her alanda olduğu gibi ceza adalet sisteminde de üzerinde sıklıkla durulan bir konu olduğunu söyledi.

Etkinlik kapsamında çocuk hakları ve çocukların üstün yararı noktasından hareketle çocuk ceza adalet sisteminin nasıl işlediği, farklı meslek elemanlarının bu süreçte disiplinlerarası nasıl çalıştığı ve sosyal hizmet bağlamında ne gibi uygulamaların yürütüldüğünden bahsedildi.

Yoğun katılımın olduğu etkinlik sonunda katılımcılara teşekkür belgesi verildi. Öğrencilerin soruları yanıtlandı. (SDÜ Basın Bürosu)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.