Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DANA SAHİBİNİ ÖLDÜRDÜ

ısparta 01.07.2024 - 09:32, Güncelleme: 01.07.2024 - 11:37
 

DANA SAHİBİNİ ÖLDÜRDÜ

Isparta’nın Eğirdir ilçesinde geçtiğimiz gün hayvanlarına yem vermek için ahıra giren 52 yaşında ki Muhammet Alçı, yaşamını yitirdi.
Eğirdir’in Ağılköy Köyü'nde yaşanan olayda, 52 yaşındaki Muhammet Alçı, hayvanlarına yem vermek için ahıra girdiğinde yaklaşık 1 tonluk dananın tepmesi sonucu ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre hayvanlarına yiyecek vermek için ahıra girdiğinde yaklaşık bir tonluk dana sahibini tepti. Tepmenin etkisiyle yere yıkılan Alçı, kaçmak için çaba gösterse de dananın tepmelerinden kurtulamadı. Alçı’nın uzun süre ahırdan çıkmadığını fark eden yakınları gittiklerinde dananın hala üzerinde olduğunu gördüklerini ifade ettiler.  Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri Alçı’nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan incelemelerin ardından Alçı’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.
Isparta’nın Eğirdir ilçesinde geçtiğimiz gün hayvanlarına yem vermek için ahıra giren 52 yaşında ki Muhammet Alçı, yaşamını yitirdi.

Eğirdir’in Ağılköy Köyü'nde yaşanan olayda, 52 yaşındaki Muhammet Alçı, hayvanlarına yem vermek için ahıra girdiğinde yaklaşık 1 tonluk dananın tepmesi sonucu ağır yaralandı.

Edinilen bilgilere göre hayvanlarına yiyecek vermek için ahıra girdiğinde yaklaşık bir tonluk dana sahibini tepti. Tepmenin etkisiyle yere yıkılan Alçı, kaçmak için çaba gösterse de dananın tepmelerinden kurtulamadı. Alçı’nın uzun süre ahırdan çıkmadığını fark eden yakınları gittiklerinde dananın hala üzerinde olduğunu gördüklerini ifade ettiler. 

Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri Alçı’nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Yapılan incelemelerin ardından Alçı’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.