Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DOLANDIRICILAR TUTUKLANDI

ısparta 13.05.2024 - 13:04, Güncelleme: 13.05.2024 - 13:04
 

DOLANDIRICILAR TUTUKLANDI

Isparta'da bir vatandaş sosyal medya platformunda gördüğü reklam üzerine 1.8 milyon lira dolandırıldı.
Isparta'da bir vatandaş, sosyal medya platformunda yatırım reklamı görüp, reklamdaki telefon numarasıyla iletişime geçti. Vatandaşın internet sitesi üzerinden yatırım yapması bahanesiyle 1,8 milyon TL'nin üzerinde parası dolandırıldı. Dolandırıldığını fark eden vatandaş, durumu Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne bildirerek şikayetçi oldu. Olayın ardından Isparta Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü harekete geçti. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, şirket sahipleri, şirket açtıranlar, hat sahipleri ve aracılık yapan şahıslar tespit edildi. 08/05/2024 tarihinde, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İstanbul, Edirne ve Kayseri illerinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı. 10/05/2024 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şahıslardan altısı tutuklanırken, ikisi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer iki şahıs ise Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakıldı. (Haber Merkezi)
Isparta'da bir vatandaş sosyal medya platformunda gördüğü reklam üzerine 1.8 milyon lira dolandırıldı.

Isparta'da bir vatandaş, sosyal medya platformunda yatırım reklamı görüp, reklamdaki telefon numarasıyla iletişime geçti. Vatandaşın internet sitesi üzerinden yatırım yapması bahanesiyle 1,8 milyon TL'nin üzerinde parası dolandırıldı.

Dolandırıldığını fark eden vatandaş, durumu Isparta Emniyet Müdürlüğü'ne bildirerek şikayetçi oldu.

Olayın ardından Isparta Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü harekete geçti. Yapılan titiz çalışmalar sonucunda, şirket sahipleri, şirket açtıranlar, hat sahipleri ve aracılık yapan şahıslar tespit edildi. 08/05/2024 tarihinde, Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İstanbul, Edirne ve Kayseri illerinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 10 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

10/05/2024 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şahıslardan altısı tutuklanırken, ikisi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer iki şahıs ise Cumhuriyet Başsavcılığınca serbest bırakıldı. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.