Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

“E-Ticaret Dünyasında Yeni Nesil Girişimcilik” Anlatıldı

Yaşam 29.03.2022 - 16:32, Güncelleme: 29.03.2022 - 16:32
 

“E-Ticaret Dünyasında Yeni Nesil Girişimcilik” Anlatıldı

Süleyman Demirel Üniversitesi Ekonomi Yönetim Topluluğu tarafından “E-Ticaret Dünyasında Yeni Nesil Girişimcilik” konulu bir konferans düzenlendi.
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi B Salonunda gerçekleştirilen konferansı, özel bir şirketin kurucusu iş insanı Erkan Yıldırım verdi. Mesleğe atılma hikâyesini anlatan Yıldırım, pandemi sürecinde bir kafede zaman geçirirken, sosyal medyada özel bir şirketin reklamına denk geldiğini, bu araştırmanın girişimcilik fikriyle birleşmesi sonucu e-ticarete yöneldiğini anlattı. Dünyanın artık e-ticarete doğru evrildiğini belirten Yıldırım, dünyadaki ve Türkiye’deki e-ticaret örneklerine ilişkin bilgiler verdi. Karakter olarak daha rahat ve kendi yolunda yürümek isteyenler için e-ticaret dünyasının uygun bir yer olduğunu dile getiren Yıldırım, tecrübenin bilgi, birikim ve yatırım için çok önemli olduğunu da sözlerine ekledi.  Bir e-ticaret firmasının iş modellerine de değinen Yıldırım, Türkiye’de en yaygın modelin "Dropshipping" olduğunu ancak yeni girişimciler için “Arbitraj” yönteminin daha uygun olduğunu belirtti. E-ticaretin en güzel tarafının ofise bağlı kalmadan çalışmak olduğunu vurgulayan Yıldırım, sektörün bu noktada birçok rahatlık sağladığına dikkati çekti. 
Süleyman Demirel Üniversitesi Ekonomi Yönetim Topluluğu tarafından “E-Ticaret Dünyasında Yeni Nesil Girişimcilik” konulu bir konferans düzenlendi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi B Salonunda gerçekleştirilen konferansı, özel bir şirketin kurucusu iş insanı Erkan Yıldırım verdi. Mesleğe atılma hikâyesini anlatan Yıldırım, pandemi sürecinde bir kafede zaman geçirirken, sosyal medyada özel bir şirketin reklamına denk geldiğini, bu araştırmanın girişimcilik fikriyle birleşmesi sonucu e-ticarete yöneldiğini anlattı.

Dünyanın artık e-ticarete doğru evrildiğini belirten Yıldırım, dünyadaki ve Türkiye’deki e-ticaret örneklerine ilişkin bilgiler verdi. Karakter olarak daha rahat ve kendi yolunda yürümek isteyenler için e-ticaret dünyasının uygun bir yer olduğunu dile getiren Yıldırım, tecrübenin bilgi, birikim ve yatırım için çok önemli olduğunu da sözlerine ekledi.  Bir e-ticaret firmasının iş modellerine de değinen Yıldırım, Türkiye’de en yaygın modelin "Dropshipping" olduğunu ancak yeni girişimciler için “Arbitraj” yönteminin daha uygun olduğunu belirtti. E-ticaretin en güzel tarafının ofise bağlı kalmadan çalışmak olduğunu vurgulayan Yıldırım, sektörün bu noktada birçok rahatlık sağladığına dikkati çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.