Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Eğirdir ve Keçiborlu Kaymakamları değişti

ısparta 02.07.2024 - 10:31, Güncelleme: 02.07.2024 - 10:31
 

Eğirdir ve Keçiborlu Kaymakamları değişti

Yeni kararname ile birlikte Eğirdir ve Keçiborlu Kaymakamları değişti.
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları ile birçok il ve ilçe Vali Yardımcısı ile kaymakamın görev yerleri değiştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tarafından imzalanan ve Resmi Gazetede yayınlanan kararname ile Eğirdir ve Keçiborlu Kaymakamları değişti. Mardin Ömerli Kaymakamı Kerem Türker, Isparta Keçiborlu Kaymakamlığına atandı. Bu kapsamda, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Isparta Eğirdir Kaymakamlığı'na atandı. Mevcut Kaymakam Adem Çelik ise İzmir Torbalı'ya atandı. (HÜLYA UĞUR)
Yeni kararname ile birlikte Eğirdir ve Keçiborlu Kaymakamları değişti.

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları ile birçok il ve ilçe Vali Yardımcısı ile kaymakamın görev yerleri değiştirildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tarafından imzalanan ve Resmi Gazetede yayınlanan kararname ile Eğirdir ve Keçiborlu Kaymakamları değişti.

Mardin Ömerli Kaymakamı Kerem Türker, Isparta Keçiborlu Kaymakamlığına atandı. Bu kapsamda, Yüksekova Kaymakamı Ömer Çimşit, Isparta Eğirdir Kaymakamlığı'na atandı. Mevcut Kaymakam Adem Çelik ise İzmir Torbalı'ya atandı. (HÜLYA UĞUR)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.