Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Eğirdir'de 19 Mayıs Heyecanı

ilçeler 19.05.2023 - 13:54, Güncelleme: 19.05.2023 - 13:54
 

Eğirdir'de 19 Mayıs Heyecanı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Eğirdir’de kutlama programı düzenlendi.
Programa Eğirdir Kaymakamı Âdem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve birçok kişi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinliklerine katıldılar. Gençlik Haftası ile Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 104. Yıl dönümü kutlamaları Programı çerçevesinde 16 Mayıs 2023'de Liman İçinde Gençler Annelerle Tekne Gezisinde buluştu, Beslenme Diyet ve Sağlıklı Yaşam Bilgilendirmesi ile devam etti. 17 Mayıs 2023 Saat 16.00’de Liman İçinde Su Sporları Gösterileri Sanat Sokağı Boyama Etkinlikleri gerçekleşti. Halk Oyunları gösterileri büyük beğeni topladı.  
19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Eğirdir’de kutlama programı düzenlendi.

Programa Eğirdir Kaymakamı Âdem Çelik, Eğirdir Belediye Başkanı Veli Gök ve birçok kişi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinliklerine katıldılar.

Gençlik Haftası ile Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı 104. Yıl dönümü kutlamaları Programı çerçevesinde 16 Mayıs 2023'de Liman İçinde Gençler Annelerle Tekne Gezisinde buluştu, Beslenme Diyet ve Sağlıklı Yaşam Bilgilendirmesi ile devam etti.

17 Mayıs 2023 Saat 16.00’de Liman İçinde Su Sporları Gösterileri Sanat Sokağı Boyama Etkinlikleri gerçekleşti. Halk Oyunları gösterileri büyük beğeni topladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.