Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Eğirdir'de Kanlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

ilçeler 22.05.2023 - 10:47, Güncelleme: 22.05.2023 - 10:47
 

Eğirdir'de Kanlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

Eğirdir'de Kanlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı
Isparta’nın Eğirdir İlçesinde meydana gelen kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Olay Eğirdir’e bağlı Tepeli Köyü’nde meydana geldi. Henüz belli olmayan sebepten dolayı çıkan kavgada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı. Olay sonrası köye çok sayda jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı.  
Eğirdir'de Kanlı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

Isparta’nın Eğirdir İlçesinde meydana gelen kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Olay Eğirdir’e bağlı Tepeli Köyü’nde meydana geldi. Henüz belli olmayan sebepten dolayı çıkan kavgada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü, 2 kişi de yaralandı.

Olay sonrası köye çok sayda jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastanelere kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.