Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ENVER TAHA AYDIN HABER SULH'TE

ısparta 02.05.2024 - 13:14, Güncelleme: 02.05.2024 - 13:14
 

ENVER TAHA AYDIN HABER SULH'TE

Uzun yıllardır basın camiasında faaliyet gösteren Gazeteci Enver Taha Aydın Haber Sulh Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevine getirildi.
Özbay Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Haber Sulh Gazetesi ve Haber Sulh internet sitesi yeniden yapılanmaya gitti. Özbay Medya AŞ Adına İmtiyaz Sahibi Barış Gümüş yaptığı açıklamada; medya organlarının yönetimine Gazeteci Enver Taha Aydın’ın getirildiğini duyurdu. Gümüş, usta gazeteci Enver Taha Aydın’ın yönetiminde özgür, bağımsız, objektif ve sadece doğruların dile getirildiği medya anlayışını geliştirerek devam ettireceklerini kaydetti. ** ENVER TAHA AYDIN KİMDİR? Haber Sulh Gazetesi ve Haber Sulh internet sitesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevine getirilen deneyimli gazeteci Enver Taha Aydın; 1982 doğumlu. Bekar. 1997 yılından bu yana Isparta’da aktif gazetecilik yapıyor. Aydın, 2011-2019 yılları arasında Isparta Belediye Başkanı Basın Danışmanlığı görevini sürdürdü. 2020 yılından bu yana Gazeteci Muhammed Uslu ile birlikte Facebook üzerinden yayınlanan, Isparta’nın en çok izlenen tartışma programı Labirent programında yorumcu olarak görev yapıyor.
Uzun yıllardır basın camiasında faaliyet gösteren Gazeteci Enver Taha Aydın Haber Sulh Gazetesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevine getirildi.

Özbay Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Haber Sulh Gazetesi ve Haber Sulh internet sitesi yeniden yapılanmaya gitti. Özbay Medya AŞ Adına İmtiyaz Sahibi Barış Gümüş yaptığı açıklamada; medya organlarının yönetimine Gazeteci Enver Taha Aydın’ın getirildiğini duyurdu. Gümüş, usta gazeteci Enver Taha Aydın’ın yönetiminde özgür, bağımsız, objektif ve sadece doğruların dile getirildiği medya anlayışını geliştirerek devam ettireceklerini kaydetti.

** ENVER TAHA AYDIN KİMDİR?

Haber Sulh Gazetesi ve Haber Sulh internet sitesi Yazı İşleri Müdürlüğü görevine getirilen deneyimli gazeteci Enver Taha Aydın; 1982 doğumlu. Bekar. 1997 yılından bu yana Isparta’da aktif gazetecilik yapıyor. Aydın, 2011-2019 yılları arasında Isparta Belediye Başkanı Basın Danışmanlığı görevini sürdürdü. 2020 yılından bu yana Gazeteci Muhammed Uslu ile birlikte Facebook üzerinden yayınlanan, Isparta’nın en çok izlenen tartışma programı Labirent programında yorumcu olarak görev yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.