Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erdoğan Isparta Belediyesini Yine Ziyaret Etmedi

Siyaset 21.03.2024 - 12:48, Güncelleme: 21.03.2024 - 13:01
 

Erdoğan Isparta Belediyesini Yine Ziyaret Etmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta mitinginde söylediklerinden daha çok söylemedikleri gündem oldu.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta mitinginin ardından mitingde ve sonrasında yaşananlar gündem oldu. BELEDİYEYİ ZİYARET ETMEDİ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Isparta mitinginde belediyeyi yine ziyaret etmemeyi tercih etti. En son; MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın zamanında, 8 Aralık 2017’de belediyeyi ziyaret eden Erdoğan için bu seferde belediyede hazırlık yapıldığı ancak ziyaretin iptal edildiği öğrenildi. BAŞDEĞİRMEN’DEN HİÇ BAHSETMEDİ Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta mitinginde dikkat çeken bir diğer detayda konuşmasında hiç Aday Şükrü Başdeğirmen’den ve Isparta Belediyesinden bahsetmemesi oldu. Erdoğan konuşmasının tamamında hükümetin Isparta yatırımlarını anlatırken Isparta’dan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a oy istedi. Başdeğirmen ve belediye ile ilgili hiç bir cümle kurmayan Erdoğan’ın bu tavrı dikkat çekti. ERDOĞAN’I YANLIŞ BİLGİLENDİRDİLER Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının başında mitinge 35 bin kişinin katıldığını açıkladı. Erdoğan’ın miting yaptığı Hükümet Meydanının maksimum kapasitesinin 8 bin olduğunu bilen Ispartalılar, “Cumhurbaşkanımızı yanlış bilgilendirmişler bu meydan 35 bin kişi almaz” yorumunu yaptılar. Erdoğan’ın daha önceki Isparta mitinglerinde Mimar Sinan caddesi bile dolarken bu sefer meydanın bile çevre il ve ilçelerle doldurulması Ispartalıların Erdoğan’a değil Başdeğirmen’e tepkisi olarak yorumlandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta mitinginde söylediklerinden daha çok söylemedikleri gündem oldu.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Isparta mitinginin ardından mitingde ve sonrasında yaşananlar gündem oldu.

BELEDİYEYİ ZİYARET ETMEDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Isparta mitinginde belediyeyi yine ziyaret etmemeyi tercih etti. En son; MHP’li Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın zamanında, 8 Aralık 2017’de belediyeyi ziyaret eden Erdoğan için bu seferde belediyede hazırlık yapıldığı ancak ziyaretin iptal edildiği öğrenildi.

BAŞDEĞİRMEN’DEN HİÇ BAHSETMEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Isparta mitinginde dikkat çeken bir diğer detayda konuşmasında hiç Aday Şükrü Başdeğirmen’den ve Isparta Belediyesinden bahsetmemesi oldu. Erdoğan konuşmasının tamamında hükümetin Isparta yatırımlarını anlatırken Isparta’dan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a oy istedi. Başdeğirmen ve belediye ile ilgili hiç bir cümle kurmayan Erdoğan’ın bu tavrı dikkat çekti.

ERDOĞAN’I YANLIŞ BİLGİLENDİRDİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının başında mitinge 35 bin kişinin katıldığını açıkladı. Erdoğan’ın miting yaptığı Hükümet Meydanının maksimum kapasitesinin 8 bin olduğunu bilen Ispartalılar, “Cumhurbaşkanımızı yanlış bilgilendirmişler bu meydan 35 bin kişi almaz” yorumunu yaptılar.

Erdoğan’ın daha önceki Isparta mitinglerinde Mimar Sinan caddesi bile dolarken bu sefer meydanın bile çevre il ve ilçelerle doldurulması Ispartalıların Erdoğan’a değil Başdeğirmen’e tepkisi olarak yorumlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.