Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Fen Lisesi öğrencilerinden Eğirdir gölü projesi

ısparta 09.07.2024 - 11:28, Güncelleme: 09.07.2024 - 11:28
 

Fen Lisesi öğrencilerinden Eğirdir gölü projesi

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Isparta Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencilerini ağırladı.
Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencilerini makamında ağırlayarak Ekim ayında düzenlenmesi planlanan 2024 Isparta Ulusal Forumunda Eğirdir Gölü ve içme suyu kaynaklarımızın konu alınması hususunda istişarelerde bulunuldu. Öğrenciler daha sonra Medrese ve Belediye Sosyal Tesislerini ziyaretlerde bulundular. Ziyaretler esnasında, öğrenciler Eğirdir Gölü’nün korunması ve sürdürülebilir yönetimi ile ilgili projelerini sundular. Başkan Özer, gençlerin çevre bilinci ve su kaynaklarının korunması konusundaki hassasiyetlerini takdir etti ve bu tür projelerin yerel yönetimlerin desteklenmesi gereken en önemli çalışmalardan biri olduğunu vurguladı. (HABER MERKEZİ)
Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Isparta Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencilerini ağırladı.

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer, Süleyman Demirel Fen Lisesi öğrencilerini makamında ağırlayarak Ekim ayında düzenlenmesi planlanan 2024 Isparta Ulusal Forumunda Eğirdir Gölü ve içme suyu kaynaklarımızın konu alınması hususunda istişarelerde bulunuldu.

Öğrenciler daha sonra Medrese ve Belediye Sosyal Tesislerini ziyaretlerde bulundular.
Ziyaretler esnasında, öğrenciler Eğirdir Gölü’nün korunması ve sürdürülebilir yönetimi ile ilgili projelerini sundular. Başkan Özer, gençlerin çevre bilinci ve su kaynaklarının korunması konusundaki hassasiyetlerini takdir etti ve bu tür projelerin yerel yönetimlerin desteklenmesi gereken en önemli çalışmalardan biri olduğunu vurguladı. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.