Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GALİBİYETLE DÖNÜYORLAR

Spor 20.11.2022 - 18:51, Güncelleme: 20.11.2022 - 18:56
 

GALİBİYETLE DÖNÜYORLAR

Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, Bursaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti.
Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadındaki Müsabakayı Gaziantep Bölgesinden Abdullah Volkan Aydın, Mersin Bölgesinden Niyazi Atakan Ataseven ve Fatih Karatağ isimli hakemler yönetti. Karşılaşmayı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve 1000 dolayında Isparta taraftarı da izledi Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. Ispartaspor’u galibiyete taşıyan golleri: 47. Dakikada Bahattin Berke ve 90+5. Dakikada Erdem Seçgin attı. Bursaspor’un golünü ise Furkan Ünver attı. MAÇIN GOLLERİ: Dakika 47: Ispartaspor atağında sol çaprazdan ceza sahasına giren Abdullah Topkara'nın pasında topla buluşan Bahattin Berke düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1 Dakika 90+2: Bursaspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Furkan Ünver'in şutu ağlarla buluştu. 1-1 90+5 Ispartaspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Erdem Seçgin'in aşırtması ağlarla buluştu.1-2 90+6 Ispartaspor oyuncusu Samet Karakoç kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.   Ispartaspor bu galibiyetle  15. sıraya yükselirken, Bursaspor ise 16. Sıraya geriledi.  
Türkiye 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Ispartaspor, Bursaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadındaki Müsabakayı Gaziantep Bölgesinden Abdullah Volkan Aydın, Mersin Bölgesinden Niyazi Atakan Ataseven ve Fatih Karatağ isimli hakemler yönetti. Karşılaşmayı Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve 1000 dolayında Isparta taraftarı da izledi
Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

Ispartaspor’u galibiyete taşıyan golleri: 47. Dakikada Bahattin Berke ve 90+5. Dakikada Erdem Seçgin attı. Bursaspor’un golünü ise Furkan Ünver attı.

MAÇIN GOLLERİ:
Dakika 47: Ispartaspor atağında sol çaprazdan ceza sahasına giren Abdullah Topkara'nın pasında topla buluşan Bahattin Berke düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1
Dakika 90+2: Bursaspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Furkan Ünver'in şutu ağlarla buluştu. 1-1
90+5 Ispartaspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Erdem Seçgin'in aşırtması ağlarla buluştu.1-2
90+6 Ispartaspor oyuncusu Samet Karakoç kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

  Ispartaspor bu galibiyetle  15. sıraya yükselirken, Bursaspor ise 16. Sıraya geriledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.