Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Genç Yalvaçlılar Derneği’nden yine örnek davranış

ısparta 14.06.2024 - 10:58, Güncelleme: 14.06.2024 - 11:01
 

Genç Yalvaçlılar Derneği’nden yine örnek davranış

Genç Yalvaçlılar Derneği Başkanı Ramazan Yıldızlı, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle öğrencileri sevindirmek adı altında kitap dağıtımı gerçekleştiriyor. Tüm öğrenciler ücretsiz şekilde faydalanabilir.
Genç Yalvaçlılar Derneği başkanı Ramazan Yıldızlı, öğrencilerin akademik başarılarını ve kitap okuma alışkanlıklarına teşvik etmek amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. 2023-2024 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, karne alan tüm öğrencilere ücretsiz kitap hediye etmekte. Kitap dağıtım etkinliğini 14 Haziran 2024 Cuma günü, saat 09:00’da dernek binasında başladı. Bu etkinliğin temel amacı, öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmelerine katkıda bulunmak ve onları yeni kitaplar keşfetmeye teşvik etmek. Okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazanılmasının önemine inanan dernek başkanı Yıldızlı, bu proje ile öğrencilere kitap okumayı sevdirmeyi ve bilgiye erişimlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz dedi. Genç Yalvaçlılar Derneği, gençlerin sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli etkinlikler ve projelere imza atan bir sivil toplum kuruluşudur.  
Genç Yalvaçlılar Derneği Başkanı Ramazan Yıldızlı, 2023-2024 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle öğrencileri sevindirmek adı altında kitap dağıtımı gerçekleştiriyor. Tüm öğrenciler ücretsiz şekilde faydalanabilir.

Genç Yalvaçlılar Derneği başkanı Ramazan Yıldızlı, öğrencilerin akademik başarılarını ve kitap okuma alışkanlıklarına teşvik etmek amacıyla bir sosyal sorumluluk projesi başlattı. 2023-2024 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte, karne alan tüm öğrencilere ücretsiz kitap hediye etmekte.

Kitap dağıtım etkinliğini 14 Haziran 2024 Cuma günü, saat 09:00’da dernek binasında başladı.

Bu etkinliğin temel amacı, öğrencilerin yaz tatillerini verimli geçirmelerine katkıda bulunmak ve onları yeni kitaplar keşfetmeye teşvik etmek. Okuma alışkanlığının küçük yaşlarda kazanılmasının önemine inanan dernek başkanı Yıldızlı, bu proje ile öğrencilere kitap okumayı sevdirmeyi ve bilgiye erişimlerini kolaylaştırmayı hedefliyoruz dedi.

Genç Yalvaçlılar Derneği, gençlerin sosyal, kültürel ve akademik gelişimlerini desteklemek amacıyla çeşitli etkinlikler ve projelere imza atan bir sivil toplum kuruluşudur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.