Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gül Rengi Kravat Detayı

Siyaset 02.06.2023 - 21:22, Güncelleme: 02.06.2023 - 21:22
 

Gül Rengi Kravat Detayı

CHP Milletvekili Yalım Halıcı, TBMM'deki yemin töreninde gül rengi kravat kullandı. Halıcı'nın bu tercihi "festivale katılamadı ama festivali meclise taşıdı" yorumlarına sebep oldu.
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bugün yemin töreni heyecanı vardı. Milletvekilleri yemin ederek görevlerine resmen başlamış oldu.  CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı da yeminini ederek resmen görevine başladı.  Halıcı, TBMM'de gerçekleşen yemin töreninde gül rengi bir kravat kullanmayı tercih etti. Isparta'da gül hasadının devam ettiği ve Uluslararası Gül Festivali'nin başladığı gün gül rengi kravt tercihi ile dikkat çekti.  Halıcı'nın bu tercihi "Festivale katılamadı ama festivali meclise taşıdı" yorumlarına sebep oldu. 
CHP Milletvekili Yalım Halıcı, TBMM'deki yemin töreninde gül rengi kravat kullandı. Halıcı'nın bu tercihi "festivale katılamadı ama festivali meclise taşıdı" yorumlarına sebep oldu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde bugün yemin töreni heyecanı vardı. Milletvekilleri yemin ederek görevlerine resmen başlamış oldu. 

CHP Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı da yeminini ederek resmen görevine başladı. 

Halıcı, TBMM'de gerçekleşen yemin töreninde gül rengi bir kravat kullanmayı tercih etti. Isparta'da gül hasadının devam ettiği ve Uluslararası Gül Festivali'nin başladığı gün gül rengi kravt tercihi ile dikkat çekti. 

Halıcı'nın bu tercihi "Festivale katılamadı ama festivali meclise taşıdı" yorumlarına sebep oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.