Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

"Gül'ümseyen Kadınlar" temalı bir resim yarışması

Yaşam 07.07.2022 - 14:43, Güncelleme: 07.07.2022 - 14:43
 

"Gül'ümseyen Kadınlar" temalı bir resim yarışması

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta Temsilciliği tarafından "Gül'ümseyen Kadınlar" temalı bir resim yarışması düzenleneceği bildirildi.
Dernekten yapılan açıklamada, Isparta İl Özel İdaresi ortaklığıyla düzenlenen resim yarışmasının amatör veya profesyonel bütün sanatçılara açık olduğu belirtildi. Resim yarışmasında jüri olarak, KADEM Isparta İl Temsilcisi resim öğretmeni Gonca Kayacan, Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Prof. Dr. İsa Eliri, Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkartal, Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden Doç. Dr. Leyla Kodaman ve KADEM Marka ve Görsel İletişim Direktörü Ufuk Usta'nın yer aldığı bildirildi. Son katılım tarihi 7 Ağustos 2022 olan yarışmada, birinciye 10 bin, ikinciye 5 bin ve üçüncüye 3 bin lira para ödülü verileceği belirtildi.
Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Isparta Temsilciliği tarafından "Gül'ümseyen Kadınlar" temalı bir resim yarışması düzenleneceği bildirildi.

Dernekten yapılan açıklamada, Isparta İl Özel İdaresi ortaklığıyla düzenlenen resim yarışmasının amatör veya profesyonel bütün sanatçılara açık olduğu belirtildi.

Resim yarışmasında jüri olarak, KADEM Isparta İl Temsilcisi resim öğretmeni Gonca Kayacan, Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinden Prof. Dr. İsa Eliri, Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Özkartal, Süleyman Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümünden Doç. Dr. Leyla Kodaman ve KADEM Marka ve Görsel İletişim Direktörü Ufuk Usta'nın yer aldığı bildirildi.

Son katılım tarihi 7 Ağustos 2022 olan yarışmada, birinciye 10 bin, ikinciye 5 bin ve üçüncüye 3 bin lira para ödülü verileceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.