Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÜNAYDIN: “SON SÖZÜ HALKIMIZ SÖYLEYECEK”

Siyaset 28.03.2024 - 17:34, Güncelleme: 28.03.2024 - 17:34
 

GÜNAYDIN: “SON SÖZÜ HALKIMIZ SÖYLEYECEK”

Önceki gün resmi müracaatı olan Gülkent Gazetesi’nin ekini toplatan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen bu seferde Günaydın’ın reklamını kaldırttı.
31 Mart seçimlerinde son haftaya girilince siyasi atmosfer gitgide geriliyor. Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Şükrü Başdeğirmen tarafından önce resmi olarak yayınlanan, savcılık izinli Gülkent Gazetesi’nin matbaası basıldı ve gazete eki olarak basılan gazetelere el konuldu. Bu olay sıcaklığını korurken bu sefer de MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın’ın şehir merkezinde bir binanın çatısında bulunan billboard reklamı AK Parti tarafından şikayet edilerek kaldırtıldı. Üzerinde, “Söz veriyoruz. Satmayacağız, Sattırmayacağız” yazılı billboard reklamı gece saatlerinde kaldırıldı. MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın seçimlerin bir demokrasi bayramı olduğunu söyleyerek, “İstedikleri baskıyı yapsınlar. Halkımız her şeyi görüyor, biliyor. Sandıkta son sözü halkımız söyleyecek” dedi.
Önceki gün resmi müracaatı olan Gülkent Gazetesi’nin ekini toplatan Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen bu seferde Günaydın’ın reklamını kaldırttı.

31 Mart seçimlerinde son haftaya girilince siyasi atmosfer gitgide geriliyor. Isparta Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Şükrü Başdeğirmen tarafından önce resmi olarak yayınlanan, savcılık izinli Gülkent Gazetesi’nin matbaası basıldı ve gazete eki olarak basılan gazetelere el konuldu.

Bu olay sıcaklığını korurken bu sefer de MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın’ın şehir merkezinde bir binanın çatısında bulunan billboard reklamı AK Parti tarafından şikayet edilerek kaldırtıldı. Üzerinde, “Söz veriyoruz. Satmayacağız, Sattırmayacağız” yazılı billboard reklamı gece saatlerinde kaldırıldı.

MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın seçimlerin bir demokrasi bayramı olduğunu söyleyerek, “İstedikleri baskıyı yapsınlar. Halkımız her şeyi görüyor, biliyor. Sandıkta son sözü halkımız söyleyecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.