Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

HAKEMLER SEZONU AÇTI

Spor 30.09.2022 - 16:45, Güncelleme: 30.09.2022 - 16:45
 

HAKEMLER SEZONU AÇTI

HAKEMLER SEZONU AÇTI
Isparta’da görev yapan hakemler 2022-2023 sezonunu geçtiğimiz Perşembe günü açtılar. Saat 18.00’de Atatürk stadında yapılan törene Türkiye Faal Futbol hakem ve gözlemciler derneği genel başkanı,  eski temsilciler kurul başkanı Dr.  Abdurrahman ARICI, TFF Akdeniz bölge müdürü Ahmet  Köksalan, Antalya TFFHGD. Başkanı Melahat Öğretmenoğlu, Isparta Gençlik Spor il müdürü Mahmut Danayiyen,  emekli hakem ve gözlemciler ile futbol taban birliklerinin temsilcileri katıldı. Açılış, saygı duruşu ve istiklal marşımızın  okunmasından sonra TFFHGD Isparta Başkanı  Hakem Mustafa Sağdıç misafirlere hoşgeldiniz konuşmasından sonra mikrofonu il hakem kurulu   başkanı Doç.Ömer Kürşat Tüfekçi’ye devretti. Tüfekçi konuşmasında özetle şunları söyledi.  “Isparta hakemliği olarak birçok hakem arkadaşımızı yetiştirdik. Ne yazık ki, yaşadığımız pandem bizleri de çok etkiledi. Isparta hakemliği kan kaybetti. Bildiğiniz üzere hakem kolay yetişmiyor, hakemlik mesleği ise emek-çaba ve sabır isteyen bir meslek. 8’i bayan, 29 il hakemi ve 38 aday hakemimiz var. Bu arkadaşlarımıza güveniyoruz. Yakın geçmişte var olan,  2 B klasman hakemi ve 1 C klasman hakemi açıklarını bu genç arkadaşlarımızın kapatacağına inanıyoruz. “ dedi. TFF Akdeniz bölge müdürü Ahmet Köksalan ise Isparta’da  bulunmaktan memnun olduklarını ifade etti. Yeni sezonun hayırlı olmasını diledi. Törende son konuşmayı yapan Türkiye Faal Futbol hakem ve gözlemciler derneği  genel  başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı ise : “ Isparta’da olmaktan son derece memnunuz. Sayın Isparta Valisi ve Gençlik spor il müdürünü ziyaret ettik. Bizlere her türlü desteği vereceklerine inanıyoruz. Ben Merkez Hakem komitesi sorumluluğumuz  zamanında her ilin kendi klasman hakemi olması şiarımızdı. Görüyorum ki 8 kadın  hakemimiz var. En iyi yerde yer alacaklarına olan inancım tamdır. Birlik ve beraberlik içinde olursak aşamayacağımız engel yoktur. Hakemliğin hizmetindeyiz. Son günlerde yeniden gündeme gelen yabancı hakem konusunda asla  yabancı hakem istemiyoruz. Biz kendi genç  arkadaşlarımıza güveniyoruz. 2022-23 sezonu tüm paydaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.  8 genç hakeme kokartları  takıldıktan sonra yaş pasta kesildi. Toplu fotoğraf çekimi sonrası  yeni sezon kokteyli  ile tören sona erdi.
HAKEMLER SEZONU AÇTI

Isparta’da görev yapan hakemler 2022-2023 sezonunu geçtiğimiz Perşembe günü açtılar. Saat 18.00’de Atatürk stadında yapılan törene Türkiye Faal Futbol hakem ve gözlemciler derneği genel başkanı,  eski temsilciler kurul başkanı Dr.  Abdurrahman ARICI, TFF Akdeniz bölge müdürü Ahmet  Köksalan, Antalya TFFHGD. Başkanı Melahat Öğretmenoğlu, Isparta Gençlik Spor il müdürü Mahmut Danayiyen,  emekli hakem ve gözlemciler ile futbol taban birliklerinin temsilcileri katıldı.

Açılış, saygı duruşu ve istiklal marşımızın  okunmasından sonra TFFHGD Isparta Başkanı  Hakem Mustafa Sağdıç misafirlere hoşgeldiniz konuşmasından sonra mikrofonu il hakem kurulu   başkanı Doç.Ömer Kürşat Tüfekçi’ye devretti. Tüfekçi konuşmasında özetle şunları söyledi.

 “Isparta hakemliği olarak birçok hakem arkadaşımızı yetiştirdik. Ne yazık ki, yaşadığımız pandem bizleri de çok etkiledi. Isparta hakemliği kan kaybetti. Bildiğiniz üzere hakem kolay yetişmiyor, hakemlik mesleği ise emek-çaba ve sabır isteyen bir meslek. 8’i bayan, 29 il hakemi ve 38 aday hakemimiz var. Bu arkadaşlarımıza güveniyoruz. Yakın geçmişte var olan,  2 B klasman hakemi ve 1 C klasman hakemi açıklarını bu genç arkadaşlarımızın kapatacağına inanıyoruz. “ dedi.

TFF Akdeniz bölge müdürü Ahmet Köksalan ise Isparta’da  bulunmaktan memnun olduklarını ifade etti. Yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.

Törende son konuşmayı yapan Türkiye Faal Futbol hakem ve gözlemciler derneği  genel  başkanı Dr. Abdurrahman Arıcı ise : “ Isparta’da olmaktan son derece memnunuz. Sayın Isparta Valisi ve Gençlik spor il müdürünü ziyaret ettik. Bizlere her türlü desteği vereceklerine inanıyoruz. Ben Merkez Hakem komitesi sorumluluğumuz  zamanında her ilin kendi klasman hakemi olması şiarımızdı. Görüyorum ki 8 kadın  hakemimiz var. En iyi yerde yer alacaklarına olan inancım tamdır. Birlik ve beraberlik içinde olursak aşamayacağımız engel yoktur. Hakemliğin hizmetindeyiz. Son günlerde yeniden gündeme gelen yabancı hakem konusunda asla  yabancı hakem istemiyoruz. Biz kendi genç  arkadaşlarımıza güveniyoruz. 2022-23 sezonu tüm paydaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

8 genç hakeme kokartları  takıldıktan sonra yaş pasta kesildi. Toplu fotoğraf çekimi sonrası  yeni sezon kokteyli  ile tören sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.