Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hasan Basri Sönmez seçim çalışmalarında

ısparta 13.05.2024 - 09:44, Güncelleme: 13.05.2024 - 09:50
 

Hasan Basri Sönmez seçim çalışmalarında

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez Haziran ayında tekrarlanacak olan seçim çalışmaları için Aksaray’da.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sönmez “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin emir ve talimatlarıyla 31 Mart 2024 sonrası yenilenecek olan 2 Haziran 2024 yerel seçimleri için Aksaray Milletvekilimiz Sn. Ramazan Kaşlı, Adana Milletvekilimiz Sn. Ayşe Sibel Ersoy, Niğde Milletvekilimiz Sn. Cumali İnce, MYK Üyelerimiz Sn. Hüseyin Korkmaz, Sn. Güzide Çipan, Sn. Özer Karakayacı, MHP Aksaray İl Başkanımız Sn. Burhanettin Karataş ve partililerimiz ile beraber vatandaşlarımızla bir araya geldik. Ayırmadan, ayrışmadan Sağlık Belde Belediye Başkan Adayımız Sn. Abdullah Tosun’a başarılar diliyorum” Dedi.  
Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez Haziran ayında tekrarlanacak olan seçim çalışmaları için Aksaray’da.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sönmez “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli beyefendinin emir ve talimatlarıyla 31 Mart 2024 sonrası yenilenecek olan 2 Haziran 2024 yerel seçimleri için Aksaray Milletvekilimiz Sn. Ramazan Kaşlı, Adana Milletvekilimiz Sn. Ayşe Sibel Ersoy, Niğde Milletvekilimiz Sn. Cumali İnce, MYK Üyelerimiz Sn. Hüseyin Korkmaz, Sn. Güzide Çipan, Sn. Özer Karakayacı, MHP Aksaray İl Başkanımız Sn. Burhanettin Karataş ve partililerimiz ile beraber vatandaşlarımızla bir araya geldik.

Ayırmadan, ayrışmadan

Sağlık Belde Belediye Başkan Adayımız Sn. Abdullah Tosun’a başarılar diliyorum” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.