Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

HEMŞERİMİZE ALMAN DEVLET MADALYASI

ısparta 11.05.2024 - 13:48, Güncelleme: 11.05.2024 - 13:48
 

HEMŞERİMİZE ALMAN DEVLET MADALYASI

Yalvaç’ı gururlandıran haber Almanya’nın Bavyera Eyaleti’nden geldi.
Yalvaç’ı gururlandıran haber Almanya’nın Bavyera Eyaleti’nden geldi. Aslen Yalvaç Bağkonak Köyü’nden olan gurbetçi hemşerimiz Hüseyin Seher, Bavyera Eyaleti tarafından her yıl “Hayat Kurtaran Kahramanlar”a verilen Devlet Madalyasını almaya hak kazandı. Hüseyin Seher’e madalyası geçtiğimiz günlerde verildi. 2022 yılında Germering kentinde bir apartmanda çıkan yangında büyük fedakarlık örneği sergileyerek, 16 yaşındaki bir genç kızı alevlerin arasından kurtaran ve sonrasında binada yardım bekleyen başka insanların olup olmadığını kontrol etmek için tekrar yanmakta olan binaya girerek örnek bir cesaret sergileyen Hüseyin Seher, madalyasını bizzat Bavyera Eyalet Başbakanı Dr. Markus Söder’in elinden aldı.
Yalvaç’ı gururlandıran haber Almanya’nın Bavyera Eyaleti’nden geldi.

Yalvaç’ı gururlandıran haber Almanya’nın Bavyera Eyaleti’nden geldi.

Aslen Yalvaç Bağkonak Köyü’nden olan gurbetçi hemşerimiz Hüseyin Seher, Bavyera Eyaleti tarafından her yıl “Hayat Kurtaran Kahramanlar”a verilen Devlet Madalyasını almaya hak kazandı.

Hüseyin Seher’e madalyası geçtiğimiz günlerde verildi.

2022 yılında Germering kentinde bir apartmanda çıkan yangında büyük fedakarlık örneği sergileyerek, 16 yaşındaki bir genç kızı alevlerin arasından kurtaran ve sonrasında binada yardım bekleyen başka insanların olup olmadığını kontrol etmek için tekrar yanmakta olan binaya girerek örnek bir cesaret sergileyen Hüseyin Seher, madalyasını bizzat Bavyera Eyalet Başbakanı Dr. Markus Söder’in elinden aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.