Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hülya Avşar Isparta'da bir ilki yapacak

Gündem 26.09.2023 - 16:15, Güncelleme: 27.09.2023 - 09:17
 

Hülya Avşar Isparta'da bir ilki yapacak

Hülya Avşar Isparta'da bir ilki yapacak
Ses ve sinema sanatçısı Hülya Avşar ilk kez Isparta'da türkü okuyacak. 29 Ekim'de Isparta Belediyesi tarafından düzenlenmesi planlanan Cumhuriyet konserinde sahne alacak olan ses sanatçısı Hülya Avşar sahne hayatında ilk kez türkü okuyacak. 'Bir dileğim var senden' isimli türkü 29 Eylül tarihinde dijital platformlarda yerini alırken Hülya Avşar türküsünü Muğla ve Isparta'da vereceği konserlerde ilk kez seslendirecek. Sözü ve müziği Nurettin Rençber'e aranjesi Metin Özülkü'ye ait türkü ile sevenlerinin karşısında olacak olan Hülya Avşar bir aksilik çıkmadığı takdirde 29 Ekim'de verilecek konserde sahne alacak
Hülya Avşar Isparta'da bir ilki yapacak

Ses ve sinema sanatçısı Hülya Avşar ilk kez Isparta'da türkü okuyacak. 29 Ekim'de Isparta Belediyesi tarafından düzenlenmesi planlanan Cumhuriyet konserinde sahne alacak olan ses sanatçısı Hülya Avşar sahne hayatında ilk kez türkü okuyacak.

'Bir dileğim var senden' isimli türkü 29 Eylül tarihinde dijital platformlarda yerini alırken Hülya Avşar türküsünü Muğla ve Isparta'da vereceği konserlerde ilk kez seslendirecek.

Sözü ve müziği Nurettin Rençber'e aranjesi Metin Özülkü'ye ait türkü ile sevenlerinin karşısında olacak olan Hülya Avşar bir aksilik çıkmadığı takdirde 29 Ekim'de verilecek konserde sahne alacak

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.