Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

İŞKUR İş ve Meslek danışmanları etkili CV hazırlama tekniklerini anlattı

Eğitim 19.03.2022 - 17:39, Güncelleme: 19.03.2022 - 17:39
 

İŞKUR İş ve Meslek danışmanları etkili CV hazırlama tekniklerini anlattı

İŞKUR İş ve Meslek danışmanları etkili CV hazırlama tekniklerini anlattı
İŞKUR İş ve Meslek danışmanları Didem Arısan Öğer ile Şakir Demir GÜNKAF etkinliklerinin ikinci gününde öğrencilerle bir araya gelerek etkili CV hazırlama teknikleri hakkında bilgi verdi.  Atatürk Kapalı Spor Salonu Yeşilada Çalışma Alanında gerçekleştirilen etkinlikte konuşmacılar, her bireyin bir gün muhakkak iş görüşmesi süreci yaşayacağına dikkat çekerek hedefleri olan kişinin başarıya ulaşacağını söyledi.  İş görüşmesine gidecek kişilerin bu konuda yapacakları hazırlıklara değinen konuşmacılar, görüşmelerde sorulacak sorulara önceden hazırlanılması gerektiğini belirtti.  İlk görüşmede dış görünüşe de önem verilmesi gerektiğini söyleyen konuşmacılar, şunları kaydetti: “İş görüşmelerinde beden dili çok önemli. Görüşmeye dinlenmiş bir şekilde gitmelisiniz ve ilk görüşmede yanınızda arkadaşınız veya akrabanız olmamalı. İş görüşmesini gerçekleştirecek kişi, iş ve şirket hakkında bilgi edinin. Yanınızda fazladan özgeçmiş bulundurun. CV’nizde isim, mail, adres, kişisel bilgileriniz, hobileriniz, bilgisayar bilgi düzeyiniz, yabancı dil düzeyiniz, iş tecrübeniz, eğitim bilgileriniz ve kariyer hedefiniz mutlaka olmalı. İşe alınmanız görüşme sırasında işveren üzerinde bıraktığınız iyi izlenime bağlıdır.”
İŞKUR İş ve Meslek danışmanları etkili CV hazırlama tekniklerini anlattı

İŞKUR İş ve Meslek danışmanları Didem Arısan Öğer ile Şakir Demir GÜNKAF etkinliklerinin ikinci gününde öğrencilerle bir araya gelerek etkili CV hazırlama teknikleri hakkında bilgi verdi.

 Atatürk Kapalı Spor Salonu Yeşilada Çalışma Alanında gerçekleştirilen etkinlikte konuşmacılar, her bireyin bir gün muhakkak iş görüşmesi süreci yaşayacağına dikkat çekerek hedefleri olan kişinin başarıya ulaşacağını söyledi.

 İş görüşmesine gidecek kişilerin bu konuda yapacakları hazırlıklara değinen konuşmacılar, görüşmelerde sorulacak sorulara önceden hazırlanılması gerektiğini belirtti.

 İlk görüşmede dış görünüşe de önem verilmesi gerektiğini söyleyen konuşmacılar, şunları kaydetti: “İş görüşmelerinde beden dili çok önemli. Görüşmeye dinlenmiş bir şekilde gitmelisiniz ve ilk görüşmede yanınızda arkadaşınız veya akrabanız olmamalı. İş görüşmesini gerçekleştirecek kişi, iş ve şirket hakkında bilgi edinin. Yanınızda fazladan özgeçmiş bulundurun. CV’nizde isim, mail, adres, kişisel bilgileriniz, hobileriniz, bilgisayar bilgi düzeyiniz, yabancı dil düzeyiniz, iş tecrübeniz, eğitim bilgileriniz ve kariyer hedefiniz mutlaka olmalı. İşe alınmanız görüşme sırasında işveren üzerinde bıraktığınız iyi izlenime bağlıdır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.