Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Isparta 32 Spor’un resmi Web Sayfası yayında

Spor 30.09.2022 - 13:37, Güncelleme: 30.04.2023 - 10:54
 

Isparta 32 Spor’un resmi Web Sayfası yayında

Isparta 32 Spor’un resmi Web Sayfası yayında
Isparta 32 Spor FK Yönetim Kurulu üyesi ve Ar-Ge Sorumlusu Burak Akpınar,  Isparta 32 Spor Futbol Kulübü Resmi Web Sayfası Projesinin Uygulamaya alındığını söyledi. Akpınar, Web Sayfasında Online Store Ürünleri satışlarının da  yakında başlanılacağını ve böylelikle özellikle şehir dışı ve yurt dışında yaşayan taraftarlarımızın artık online olarak Forma, Thsirt, Atkı vb Store Ürünlerine yönelik satın alma taleplerinin de karşılanmış olacağını açıkladı. Isparta 32 Spor FK Yönetim Kurulu Üyeleri. göreve gelindiğinden bugüne kadar Kulübün Kurumsal anlamda da bugüne kadar eksikliği hissedilen ve olması gereken uygulamaları ve projeleri hayata geçirmede yapılan planlamalar doğrultusunda devam ettikleri görülüyor.  sahabet giriş
Isparta 32 Spor’un resmi Web Sayfası yayında

Isparta 32 Spor FK Yönetim Kurulu üyesi ve Ar-Ge Sorumlusu Burak Akpınar,  Isparta 32 Spor Futbol Kulübü Resmi Web Sayfası Projesinin Uygulamaya alındığını söyledi. Akpınar, Web Sayfasında Online Store Ürünleri satışlarının da  yakında başlanılacağını ve böylelikle özellikle şehir dışı ve yurt dışında yaşayan taraftarlarımızın artık online olarak Forma, Thsirt, Atkı vb Store Ürünlerine yönelik satın alma taleplerinin de karşılanmış olacağını açıkladı.

Isparta 32 Spor FK Yönetim Kurulu Üyeleri. göreve gelindiğinden bugüne kadar Kulübün Kurumsal anlamda da bugüne kadar eksikliği hissedilen ve olması gereken uygulamaları ve projeleri hayata geçirmede yapılan planlamalar doğrultusunda devam ettikleri görülüyor. 

sahabet giriş
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.