Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Isparta Polisi Torbacılara Nefes Aldırmadı

Asayiş 01.07.2022 - 14:30, Güncelleme: 01.07.2022 - 14:30
 

Isparta Polisi Torbacılara Nefes Aldırmadı

Isparta Polisi Torbacılara Nefes Aldırmadı
İl Emniyet Müdürlüğü, 6 ay içerisnde kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen 322 operasyonda 558 şüphelinin yakalanarak, adli işlem yapıldığını bildirdi. Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2022 yılı başından 28 Haziran gününe kadar kent genelinde “torbacı” diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik 322 operasyon gerçekleştirirken, 558 şüpheliye adli işlem yapıldı. Uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde 48’i torbacı olmak üzere toplam 121 şüpheli tutuklandı. Son operasyon, 27 Haziran tarihinde gerçekleşti. Isparta merkezde yapılan uyuşturucu operasyonunda 6 kişi, bir miktar uyuşturucu ve uyarıcı madde ve sentetik uyuşturucu ile yakalandı. Uyuşturucu ticareti yapan şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. Emniyetten yapılan açıklamada “Değerli hemşehrilerimizin 112 Acil Çağrı Merkezi hattına ve 505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyoruz. Sizlerden gelen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu bilgilerinize sunuyoruz” denildi. 
Isparta Polisi Torbacılara Nefes Aldırmadı

İl Emniyet Müdürlüğü, 6 ay içerisnde kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen 322 operasyonda 558 şüphelinin yakalanarak, adli işlem yapıldığını bildirdi.


Isparta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 2022 yılı başından 28 Haziran gününe kadar kent genelinde “torbacı” diye tabir edilen sokak satıcılarına yönelik 322 operasyon gerçekleştirirken, 558 şüpheliye adli işlem yapıldı. Uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde 48’i torbacı olmak üzere toplam 121 şüpheli tutuklandı. Son operasyon, 27 Haziran tarihinde gerçekleşti. Isparta merkezde yapılan uyuşturucu operasyonunda 6 kişi, bir miktar uyuşturucu ve uyarıcı madde ve sentetik uyuşturucu ile yakalandı. Uyuşturucu ticareti yapan şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Emniyetten yapılan açıklamada “Değerli hemşehrilerimizin 112 Acil Çağrı Merkezi hattına ve 505 318 32 44 numaralı WhatsApp ve BİP iletişim kanalımıza gösterdikleri ilgiye teşekkür ediyoruz. Sizlerden gelen her türlü talep ve bilginin bizler için değerli olduğunun ve titizlikle takip edileceğinin bilinmesi hususunu bilgilerinize sunuyoruz” denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.