Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Isparta’da Ak Parti Aday Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti

ısparta 10.02.2024 - 15:26, Güncelleme: 10.02.2024 - 15:26
 

Isparta’da Ak Parti Aday Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti

Isparta’da AK Parti'nin 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde gösterdiği ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı.
Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Isparta Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Ak Parti Milletvekili Osman Zabun, İlçe Belediye Başkan Adayları ve çok sayıda partili katıldı. Toplantıda il ilçe ve belde belediye başkan adaylarının isimleri okunarak tanıtıldı. Merkezde mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in aday gösterildiği kentte AK Parti'nin tanıtılan ilçe ve belediye başkan adayları şöyle: AKSU: Veli Kahraman ATABEY: Serdar Pehlivan EĞİRDİR: Mustafa Özer GELENDOST: Mehmet Sezgin GÖNEN: Mustafa Kaya KEÇİBORLU: Yusuf Murat Parlak SENİRKENT: Kadir Heybeli SÜTÇÜLER: İsmail Yurdabak ŞARKİKARAAĞAÇ: İsa Çarkacı ULUBORLU: Ahmet Oğuz Bakır YALVAÇ: Sürmeli Yağcı YENİŞARBADEMLİ: Mehmet Özata SARIİDRİS: Osman Özdemir GÜNEYKENT: Metin Kutsal SENİR: Ömür Yorulmaz KULEÖNÜ: Nuri Erdoğan SAV: Yahya Öztürk BÜYÜKKABACA: Hasan Arıkan ÇARIKSARAYLAR: Özcan Turhan ÇİÇEKĞINAR: Metin Akbulut HÜYÜKLÜ: Ahmet Kelek
Isparta’da AK Parti'nin 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde gösterdiği ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın, Isparta Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, AK Parti Milletvekili Mehmet Uğur Gökgöz, Ak Parti Milletvekili Osman Zabun, İlçe Belediye Başkan Adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda il ilçe ve belde belediye başkan adaylarının isimleri okunarak tanıtıldı.

Merkezde mevcut Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in aday gösterildiği kentte AK Parti'nin tanıtılan ilçe ve belediye başkan adayları şöyle:

AKSU: Veli Kahraman

ATABEY: Serdar Pehlivan

EĞİRDİR: Mustafa Özer

GELENDOST: Mehmet Sezgin

GÖNEN: Mustafa Kaya

KEÇİBORLU: Yusuf Murat Parlak

SENİRKENT: Kadir Heybeli

SÜTÇÜLER: İsmail Yurdabak

ŞARKİKARAAĞAÇ: İsa Çarkacı

ULUBORLU: Ahmet Oğuz Bakır

YALVAÇ: Sürmeli Yağcı

YENİŞARBADEMLİ: Mehmet Özata

SARIİDRİS: Osman Özdemir

GÜNEYKENT: Metin Kutsal

SENİR: Ömür Yorulmaz

KULEÖNÜ: Nuri Erdoğan

SAV: Yahya Öztürk

BÜYÜKKABACA: Hasan Arıkan

ÇARIKSARAYLAR: Özcan Turhan

ÇİÇEKĞINAR: Metin Akbulut

HÜYÜKLÜ: Ahmet Kelek

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.