Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Isparta'da her 1828 kişiye bir ATM düşüyor

ısparta 09.07.2024 - 11:25, Güncelleme: 09.07.2024 - 11:25
 

Isparta'da her 1828 kişiye bir ATM düşüyor

Türkiye Bankalar Birliği verilerine göre, Isparta'da finansal işlemleri kolaylaştıran ATM ve POS cihazı sayıları belli oldu.
Şehirde toplam 246 adet ATM bulunurken, 14,037 adet POS cihazı hizmet veriyor. Isparta'da banka müşterileri, günlük finansal işlemlerini gerçekleştirmek için geniş bir ATM ağından faydalanıyor. Ayrıca, ATM başına düşen kişi sayısı 1828 olarak hesaplandı, bu da şehir sakinlerinin finansal hizmetlere erişimini güçlendiriyor. (HÜLYA UĞUR)
Türkiye Bankalar Birliği verilerine göre, Isparta'da finansal işlemleri kolaylaştıran ATM ve POS cihazı sayıları belli oldu.

Şehirde toplam 246 adet ATM bulunurken, 14,037 adet POS cihazı hizmet veriyor.

Isparta'da banka müşterileri, günlük finansal işlemlerini gerçekleştirmek için geniş bir ATM ağından faydalanıyor. Ayrıca, ATM başına düşen kişi sayısı 1828 olarak hesaplandı, bu da şehir sakinlerinin finansal hizmetlere erişimini güçlendiriyor. (HÜLYA UĞUR)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.