Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ispartalı öğrenci Ümit Özdağ’a mesaj attı

ısparta 11.05.2024 - 14:08, Güncelleme: 11.05.2024 - 14:08
 

Ispartalı öğrenci Ümit Özdağ’a mesaj attı

Ispartalı bir öğrenci Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a mesaj yazdı. Özdağ mesajı sosyal medya hesabında paylaştı.
Ispartalı öğrenci mesajında; “Hocam merhaba rahatsız ediyorum ama ben 10. sınıf öğrencisiyim. Okuduğum okulda sınıfımda maalesef 3 adet Suriyeli öğrenci var ve sürekli derslerimize zarar verecek davranışlarda bulunuyorlar. Bazen sınıfta gaz çıkartıyorlar. Dersin akışını bozuyorlar. Herhangi bir şey diyemiyoruz çünkü hocalar ‘yapabileceğimiz bir şey yok’ deyip bizi yanlarından kovuyorlar. Nereden yardım alabiliriz bilmiyoruz. Sadece ben değil okuldaki çoğu kişi rahatsız onlardan. Okumayacaklarını belirtmelerine rağmen herhangi bir şey yapılmıyor. Anneleri Türkçe bilmiyor. Okulda bazen birbirlerine karşı Arapça konuşuyorlar bizim hakkımızda ve anlayamadığımız için herhangi bir söz dahi söyleyemiyoruz… Isparta/Merkez Şehit Ali Hekim Anadolu Lisesi 10/… sınıfında öğrencilik yapmaktayım” diye yazdı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ öğrencinin mesajını şahsi X hesabında, “Böyle o kadar çok mesaj geliyor ki, birisini paylaşmak istedim” notuyla paylaştı.
Ispartalı bir öğrenci Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a mesaj yazdı. Özdağ mesajı sosyal medya hesabında paylaştı.

Ispartalı öğrenci mesajında;

“Hocam merhaba rahatsız ediyorum ama ben 10. sınıf öğrencisiyim. Okuduğum okulda sınıfımda maalesef 3 adet Suriyeli öğrenci var ve sürekli derslerimize zarar verecek davranışlarda bulunuyorlar. Bazen sınıfta gaz çıkartıyorlar. Dersin akışını bozuyorlar. Herhangi bir şey diyemiyoruz çünkü hocalar ‘yapabileceğimiz bir şey yok’ deyip bizi yanlarından kovuyorlar. Nereden yardım alabiliriz bilmiyoruz. Sadece ben değil okuldaki çoğu kişi rahatsız onlardan. Okumayacaklarını belirtmelerine rağmen herhangi bir şey yapılmıyor. Anneleri Türkçe bilmiyor. Okulda bazen birbirlerine karşı Arapça konuşuyorlar bizim hakkımızda ve anlayamadığımız için herhangi bir söz dahi söyleyemiyoruz… Isparta/Merkez Şehit Ali Hekim Anadolu Lisesi 10/… sınıfında öğrencilik yapmaktayım” diye yazdı.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ öğrencinin mesajını şahsi X hesabında, “Böyle o kadar çok mesaj geliyor ki, birisini paylaşmak istedim” notuyla paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.