Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarma’dan aldığı telefon ile gözyaşlarına boğuldu

ısparta 08.05.2024 - 09:42, Güncelleme: 08.05.2024 - 09:43
 

Jandarma’dan aldığı telefon ile gözyaşlarına boğuldu

12 yıl önce sabah kalktığında işine gidip geldiği motorunu evinin önünde göremeyen Arda Soysal büyük bir hüsranla emniyet güçlerine şikayette bulunmuştu. Yıllar sonra unuttuğu motoru için gelen telefon sevinç gözyaşlarına neden oldu.
Isparta merkezde evinin önünden 12 yıl önce motosikleti çalınan vatandaşa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez Trafik Timinden müjdeli haber geldi. Jandarma Trafik Ekipleri, 2012 yılında çalınan motosikleti bularak sahibine teslim ettiler. Jandarma’dan aldığı telefon ile gözyaşlarına boğulan Arda Soysal isimli motosiklet sahibi: ‘Aradan geçen zaman diliminde artık öyle bir motorum olup olmadığını dahi unutmuştum, umudumu kaybetmiştim. Bulundu haberini alınca sevinçten gözyaşlarına boğuldum. O motosikleti almak için çok mücadele etmiştim. Jandarma Trafik Ekipleri umudumu yeşertti.’ dedi. Isparta İl Jandarma Komutanlığı Merkez Trafik Timleri, kırsaldaki trafik güvenliği çalışmalarının yanı sıra vatandaşında umudu olmaya devam ediyor. GECE GÜNDÜZ ARADI Tarihler 2012 yılı gösterdiğinde Sermet Mahallesi’ndeki ikametinin önünden gece yarısı motosikleti çalınan ve o dönem 37 yaşında olan Arda Soysal isimli vatandaş günlerce her yerde motorunu aradı. Bu sırada emniyet ekiplerinin de titiz çalışması aralıksız devam etti. 12 yıllık süreçte motosikletinden tamamen umudunu kesen Arda Soysal, ‘Canımız Sağolsun ve Sağlık Olsun’ diyerek hayatına devam etti. Aradan geçen 12 yıllık süreçte motosikletinin çalındığını dahi hatırından çıkaran Soysal, Jandarma’dan gelen telefon ile duygu dolu anlar yaşadı. Isparta İl Jandarma Komutanlığı Merkez Trafik Timleri 12 yıl aradan sonra çalıntı motosikleti buldular. Gerekli tahkikatın ardından motorun gerçek sahibine ulaşan Trafik Jandarma Ekipleri, Yedi Emin Deposuna davet ettikleri Arda Soysal’a motorunu teslim ettiler. Motosikletinin bulunmasının ardından görüntülediğimiz ve şu an 49 yaşında olan Arda Soysal duygularını şu sözlerle ifade etti: ‘O dönem mücadeleler sonucu aldığım motosikletim bir gece yarısı Sermet Mahallesi’ndeki evimin önünden çalındı. Emniyet ekiplerimize başvurumu yaptım. Sağolsun polislerimizde aylarca bana yardımcı olmak için çaba sarf etti. Aradan geçen zaman diliminde artık tamamen umudumu kaybetmiştim. Ama çok büyük üzüntü yaşadım. Motosikletim benim yol arkadaşım gibiydi. Öyle ki artık motorumun çalındığı dahi unuttuğum günler oldu. 12 sene sonra Jandarma’nın telefon etmesiyle çalınan motosikletimin bulunduğunu öğrendim. Umudumu yitirmiştim, hatta parçası kalmamıştır diye düşündüğümde oldu. Hiç beklemediğim bir anda Jandarma’dan haber gelince çok sevindim. Kolluk kuvvetlerine çok duacıyım. Allah'ım hepsinden razı olsun. Devletimize, milletimize ve askerimize rabbim zeval vermesin. Jandarma Trafik Timlerinde görevli bütün komutanlarımıza ve askerlerimize minnettarım. 12 yıl sonra gelen haber, beni büyük bir mutluluğa sevk etti. Geçmişteki hatıralarım aklıma geldi.’ dedi.  
12 yıl önce sabah kalktığında işine gidip geldiği motorunu evinin önünde göremeyen Arda Soysal büyük bir hüsranla emniyet güçlerine şikayette bulunmuştu. Yıllar sonra unuttuğu motoru için gelen telefon sevinç gözyaşlarına neden oldu.

Isparta merkezde evinin önünden 12 yıl önce motosikleti çalınan vatandaşa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Merkez Trafik Timinden müjdeli haber geldi. Jandarma Trafik Ekipleri, 2012 yılında çalınan motosikleti bularak sahibine teslim ettiler. Jandarma’dan aldığı telefon ile gözyaşlarına boğulan Arda Soysal isimli motosiklet sahibi: ‘Aradan geçen zaman diliminde artık öyle bir motorum olup olmadığını dahi unutmuştum, umudumu kaybetmiştim. Bulundu haberini alınca sevinçten gözyaşlarına boğuldum. O motosikleti almak için çok mücadele etmiştim. Jandarma Trafik Ekipleri umudumu yeşertti.’ dedi.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı Merkez Trafik Timleri, kırsaldaki trafik güvenliği çalışmalarının yanı sıra vatandaşında umudu olmaya devam ediyor.

GECE GÜNDÜZ ARADI

Tarihler 2012 yılı gösterdiğinde Sermet Mahallesi’ndeki ikametinin önünden gece yarısı motosikleti çalınan ve o dönem 37 yaşında olan Arda Soysal isimli vatandaş günlerce her yerde motorunu aradı. Bu sırada emniyet ekiplerinin de titiz çalışması aralıksız devam etti. 12 yıllık süreçte motosikletinden tamamen umudunu kesen Arda Soysal, ‘Canımız Sağolsun ve Sağlık Olsun’ diyerek hayatına devam etti. Aradan geçen 12 yıllık süreçte motosikletinin çalındığını dahi hatırından çıkaran Soysal, Jandarma’dan gelen telefon ile duygu dolu anlar yaşadı. Isparta İl Jandarma Komutanlığı Merkez Trafik Timleri 12 yıl aradan sonra çalıntı motosikleti buldular. Gerekli tahkikatın ardından motorun gerçek sahibine ulaşan Trafik Jandarma Ekipleri, Yedi Emin Deposuna davet ettikleri Arda Soysal’a motorunu teslim ettiler.

Motosikletinin bulunmasının ardından görüntülediğimiz ve şu an 49 yaşında olan Arda Soysal duygularını şu sözlerle ifade etti: ‘O dönem mücadeleler sonucu aldığım motosikletim bir gece yarısı Sermet Mahallesi’ndeki evimin önünden çalındı. Emniyet ekiplerimize başvurumu yaptım. Sağolsun polislerimizde aylarca bana yardımcı olmak için çaba sarf etti. Aradan geçen zaman diliminde artık tamamen umudumu kaybetmiştim. Ama çok büyük üzüntü yaşadım. Motosikletim benim yol arkadaşım gibiydi. Öyle ki artık motorumun çalındığı dahi unuttuğum günler oldu. 12 sene sonra Jandarma’nın telefon etmesiyle çalınan motosikletimin bulunduğunu öğrendim. Umudumu yitirmiştim, hatta parçası kalmamıştır diye düşündüğümde oldu. Hiç beklemediğim bir anda Jandarma’dan haber gelince çok sevindim. Kolluk kuvvetlerine çok duacıyım. Allah'ım hepsinden razı olsun. Devletimize, milletimize ve askerimize rabbim zeval vermesin. Jandarma Trafik Timlerinde görevli bütün komutanlarımıza ve askerlerimize minnettarım. 12 yıl sonra gelen haber, beni büyük bir mutluluğa sevk etti. Geçmişteki hatıralarım aklıma geldi.’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.