Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Jandarmadan kaçak silah operasyonu

ısparta 11.05.2024 - 14:09, Güncelleme: 11.05.2024 - 14:09
 

Jandarmadan kaçak silah operasyonu

Isparta İl Jandarma Komutanlığı Yenişarbademli İlçesi Gölkonak Köyü'nde elektrikli bisikletin kasasında kaçak silah yakaladı.
Isparta İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık suçları ve kaçakçılarla mücadele kapsamında Yenişarbademli İlçesi Gölkonak Köyü'nde bir şahsın silah ticareti yaptığı bilgisini aldı. Gerçekleştirilen operasyonda, R.S. (42) isimli şüpheli şahsın yönetimindeki kasalı elektrikli bisiklet Gölkonak köyünde durduruldu ve araçta yapılan aramada 564 adet tabanca alt kapak takımı ele geçirildi. Ayrıca şahsın evinde yapılan aramada 1 adet tabanca namlusu, 4 adet tabanca alt kapak takımı ve 6 adet muhtelif tabanca parçası bulundu. Olaya karışan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı. Isparta İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliği için faaliyetlerine kararlılıkla devam edeceğini kamuoyuna duyurdu. (Haber Merkezi)
Isparta İl Jandarma Komutanlığı Yenişarbademli İlçesi Gölkonak Köyü'nde elektrikli bisikletin kasasında kaçak silah yakaladı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı, kaçakçılık suçları ve kaçakçılarla mücadele kapsamında Yenişarbademli İlçesi Gölkonak Köyü'nde bir şahsın silah ticareti yaptığı bilgisini aldı.

Gerçekleştirilen operasyonda, R.S. (42) isimli şüpheli şahsın yönetimindeki kasalı elektrikli bisiklet Gölkonak köyünde durduruldu ve araçta yapılan aramada 564 adet tabanca alt kapak takımı ele geçirildi. Ayrıca şahsın evinde yapılan aramada 1 adet tabanca namlusu, 4 adet tabanca alt kapak takımı ve 6 adet muhtelif tabanca parçası bulundu. Olaya karışan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliği için faaliyetlerine kararlılıkla devam edeceğini kamuoyuna duyurdu. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.