Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kahraman şehidimiz Isparta mezunuydu

ilçeler 08.06.2023 - 15:20, Güncelleme: 08.06.2023 - 15:20
 

Kahraman şehidimiz Isparta mezunuydu

Kahraman şehidimiz Isparta mezunuydu
Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı 2012 mezunu Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan, Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düştü. Şehit ateşi Türkiye'ni yüreğini yaktı. ISUBU Rektörlüğü de şehidimiz ile ilgili taziye mesajı yayınlandı. Isparta'nın öğrencisi Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan, Pervari ilçesi Doğan köyü kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen 'Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu' nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu. Şehidimiz için Siirt Havalimanı'nda tören düzenlendi.  Evli ve 1 çocuk babası şehit Ceylan’ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, alana getirildi. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından şehidin öz geçmişi okundu.Duaların ardından Şehit Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan’ın cenazesi uçakla memleketi Çanakkale'ye gönderildi. ŞEHİDİMİZ ISPARTA MEZUNUYDU Isparta Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı 2012 mezunu olan Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan için ISUBU Rektörlüğü de taziye mesajı yayınladı.  
Kahraman şehidimiz Isparta mezunuydu

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı 2012 mezunu Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan, Siirt'in Pervari ilçesi kırsalında PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düştü. Şehit ateşi Türkiye'ni yüreğini yaktı. ISUBU Rektörlüğü de şehidimiz ile ilgili taziye mesajı yayınlandı.

Isparta'nın öğrencisi Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan, Pervari ilçesi Doğan köyü kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen 'Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu' nda teröristlerle çıkan çatışmada şehit oldu. Şehidimiz için Siirt Havalimanı'nda tören düzenlendi.  Evli ve 1 çocuk babası şehit Ceylan’ın Türk bayrağına sarılı cenazesi, alana getirildi. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından şehidin öz geçmişi okundu.Duaların ardından Şehit Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan’ın cenazesi uçakla memleketi Çanakkale'ye gönderildi.

ŞEHİDİMİZ ISPARTA MEZUNUYDU

Isparta Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı 2012 mezunu olan Şehidimiz Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan için ISUBU Rektörlüğü de taziye mesajı yayınladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.