Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kupa maçı için bilet fiyatları belli oldu

Spor 09.10.2023 - 14:08, Güncelleme: 09.10.2023 - 14:08
 

Kupa maçı için bilet fiyatları belli oldu

Kupa maçı için bilet fiyatları belli oldu
Isparta 32 Spor 10 Ekim Salı Günü kendi sahasında Ziraat Türkiye Kupası maçında Sincan Belediyespor’u ağırlayacak. Karşılaşma Atatürk Stadyumu’nda saat 17.00’da başlayacak. Isparta 32 Spor Yönetimi ise bilet fiyatlarını açıkladı. Buna Göre CK Akdeniz Maraton Tribünü 25 Lira, Isparta Petrol Turizm Kapalı Tribünü 60 Lira, Deplasman Tribünü 30 lira, protokol tribünü (VİP) 250 lira olarak belirlendi. Bileti olmayanları içeri alınmayacağı da duyuruldu. Öte yandan 0-7 yaş çocuklar ve engelli vatandaşlara maç ücretsiz olacak. Maç günü kapıların açılış saati: 15.30 olarak belirtilirken, biletler maç günü 10.00’da gişelerce satışa sunulacak.
Kupa maçı için bilet fiyatları belli oldu

Isparta 32 Spor 10 Ekim Salı Günü kendi sahasında Ziraat Türkiye Kupası maçında Sincan Belediyespor’u ağırlayacak. Karşılaşma Atatürk Stadyumu’nda saat 17.00’da başlayacak.

Isparta 32 Spor Yönetimi ise bilet fiyatlarını açıkladı. Buna Göre CK Akdeniz Maraton Tribünü 25 Lira, Isparta Petrol Turizm Kapalı Tribünü 60 Lira, Deplasman Tribünü 30 lira, protokol tribünü (VİP) 250 lira olarak belirlendi.

Bileti olmayanları içeri alınmayacağı da duyuruldu. Öte yandan 0-7 yaş çocuklar ve engelli vatandaşlara maç ücretsiz olacak.

Maç günü kapıların açılış saati: 15.30 olarak belirtilirken, biletler maç günü 10.00’da gişelerce satışa sunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.