Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Maliyetler arttı, taksici esnafı zam bekliyor

ısparta 28.06.2024 - 12:08, Güncelleme: 28.06.2024 - 12:08
 

Maliyetler arttı, taksici esnafı zam bekliyor

Artan maliyetler karşısında çaresiz kalan Isparta'daki taksici esnafı, gelecek zam haberi bekliyor.
Mazot, işçilik, sigorta ve bakım masraflarının 6 ay öncesine göre 2 kat artmasına rağmen taksi ücret tarifelerine zam yapılmaması taksici esnafını mağdur ediyor. Isparta'da birçok taksi esnafı, çeşitli illerde yapılan taksi ücretlerindeki zammı Isparta için de bekliyor. Şu anda Isparta'da taksi ücretleri açılış 20 lira, indi bindi 70 lira olarak devam ediyor. Taksici esnafı, maliyetlerin artmasıyla birlikte mevcut tarifelerin yetersiz kaldığını ve zam yapılmasının kaçınılmaz olduğunu belirtiyor. Taksiciler, artan maliyetlerin yanı sıra müşteri sayısının da düştüğünü ifade etti. (HABER MERKEZİ)
Artan maliyetler karşısında çaresiz kalan Isparta'daki taksici esnafı, gelecek zam haberi bekliyor.

Mazot, işçilik, sigorta ve bakım masraflarının 6 ay öncesine göre 2 kat artmasına rağmen taksi ücret tarifelerine zam yapılmaması taksici esnafını mağdur ediyor.

Isparta'da birçok taksi esnafı, çeşitli illerde yapılan taksi ücretlerindeki zammı Isparta için de bekliyor. Şu anda Isparta'da taksi ücretleri açılış 20 lira, indi bindi 70 lira olarak devam ediyor. Taksici esnafı, maliyetlerin artmasıyla birlikte mevcut tarifelerin yetersiz kaldığını ve zam yapılmasının kaçınılmaz olduğunu belirtiyor.

Taksiciler, artan maliyetlerin yanı sıra müşteri sayısının da düştüğünü ifade etti. (HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersulh.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.